dd33

Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste mennesker går og pønser på, hvad deres mål skal være fremadrettet i livet. Mange vælger derfor at sætte deres nytårsforsæt til vægttab, en sundere livsstil eller andet, der kan få dem til at føle større selvværd.

Der findes en lang række muligheder, hvis man vælger at hoppe på slankekure i det nye år, det handler blot om at vælge den rette, der passer til ens levestil og humør. Det nytter ikke noget at vælge en slankekur, som man går død i efter nogle dage, da vægttabet oftest ikke vil være vedvarende, da man har en tendens til at falde tilbage i de gamle vaner.
Derfor anbefales det, at man kigger nærmere på ens livsstil og derved laver ændringer i ens mad- og måltidsvaner således, at man kan opleve et vægttab med succes, da kiloene bliver væk efterfølgende. Det behøver ikke at være op ad bakke og stressende at følge forskellige slankekure, og mange af de mest kendte kan kombineres for at tilpasse disse til ens nuværende måltidsvaner og præferencer.

nytårsfortsæt

Dette bør du overveje, før du vælger slankekure

Det vigtigste når du overvejer en livsstilsændring eller et varigt vægttab, er naturligvis at du har dig selv med i det og virkelig ønsker denne forandring, der skal til at ske med din krop og dit sind. Uden vilje og mod kommer man ingen vegne uanset, hvilke slankekure man vælger at hoppe på.

De slankekure som folk oftest har hørt om, og som er en af de skræmmekampagner, der også afholder folk fra at forsøge sig med disse, er suppekurene, detoxkurene og de andre former for slankekure, der kun gælder en uges tid og som oftest er en ensformig pine at komme igennem.
I mange henseender, kan man derfor bruge forskellige livsstilsændringer som en form for slankekure, dog er disse vedvarende og man ser bedre resultater, da disse oftest kan tilpasses ens nuværende livsstil og levevis.
Eksempelvis kender man til 5:2 kuren, Low Carb High Fat, Atkins, stenalderkost og sense, der alle er livsstilændringer man kan bruge fremadrettet for at skabe et vedvarende vægttab eller for at vedligeholde ens nuværende vægt.

Man bør nøje sætte sig ind i de forskellige typer af slankekure inden man vælger den første og bedste, da man arbejder på forskellige måder alt efter hvilken kur man vælger.

Fordelene ved en livsstilsændring fremfor standardiserede slankekure

Det kan simpelthen ikke siges nok – brug en livsstilsændring som slankekur, hvis du ønsker at tabe dig eller lave om på nogle af dine mindre sunde vaner. Udover den naturlige fordel ved en livsstilsændring, som er et vægttab, får man en lang række andre fordele som kan bruges fremadrettet.

Man får et større kendskab til ens egen livsførelse som involverer spisevaner i hjemmet og hos andre. Samtidig får man også et større kendskab til ens købevaner i forhold til madmarer og snacks. En af de største fordele ved slankekure og livsstilsændringer er, at man får større kendskab til forskellige råvarer.