dd33

Nogen af os har en naturlig lyst til at dyrke regelmæssig motion – mens andre til hver en tid hellere vil slappe af på sofaen med en Netflix-serie. Hvis du gerne vil blive bedre til at dyrke mere motion, kan du med fordel læse med her.

Når man skal begynde at dyrke mere motion, er starten altid det sværeste. Man siger, det tager 60 dage at få en ny vane – men det er langt fra alle 60 dage, der er lige hårde, når du starter på en livsstilsændring.

Nogen klarer sig bedst med en kold tyrker, hvor de fra den ene dag til den anden kvitter al usund mad og begynder at motionere. Dog er det for langt de fleste en god idé at starte langsomt ud. Således kan din krop nå at vænne sig til, at du bruger mere energi – og muligvis også indtager mindre eller anderledes mad.

Ændrer du hele din kost og begynder at dyrke motion fra den ene dag til den anden, er der nemlig større sandsynlighed for, at det bliver overvældende, og at du falder tilbage i de samme gamle rutiner.

Gør motion til en sjov del af hverdagen

Når det kommer til at begynde at dyrke mere motion, er det naturligvis vigtigt, at man vælger at kaste sig over noget, som man synes er sjovt. Kan du godt lide at løbe, er det dét, du skal kaste dig ud i. Er du mere til en cykeltur, skal du hellere kaste dig over det. Måske kan du bedre lide holdsport, og i så fald kan du undersøge mulighederne for det i det område, du bor i.

motion

Det vigtigste er, at du finder en passion for den sport, du dyrker – og er vedholdende. Uanset hvor sjov man synes, sin sport er, kommer man til at have dage, hvor man ikke vil. Og her er det vigtigt, at man kan hive sig selv op fra sofaen, i træningstøjet og ud ad døren.

Men har du særligt svært ved at komme ud ad døren, kan du naturligvis også kombinere en eventuel Netflix-vane med motion. Du kan vælge at investere i en motionscykel, et løbebånd eller lignende, som du kan stille foran fjernsynet – og så kan du dyrke din motion uden at gå glip af det nyeste afsnit af yndlingsserien!

Sådan får du din hverdag til at hænge sammen

Nu til dags har vi mere travlt end nogensinde før – derfor kan det godt være særligt svært at holde ved en træningsrutine. Det kan til tider føles som om, der simpelthen ikke er nok timer i døgnet. Derfor er det også vigtigt, at man giver sig selv lidt lang snor i ny og næ.

Det er okay en gang i mellem at skippe træningen til fordel for en tur i byen med vennerne. Man vil stadig opnå fine resultater, hvis man blot er vedholdende igen dagen derpå.

Det er vigtigt, at du holder din mentalitet omkring din livsstilsændring på det rette sted. Forbliv fokuseret på målet – men nyd også turen dertil.

Skal du på toppen igen?

Har du lidt af sygdom, kan det være særligt svært at begynde at dyrke mere motion. Særligt hvis du stadig er præget af smerter.

mavesmerter_sygdom

Der findes mange former for smertestillende, der vil kunne lette dine smerter og gøre det muligt for dig at dyrke mere motion. Vil du gerne have fingrene i noget af det nyeste, kan du eventuelt undersøge dine muligheder for cannabis kapsler.

Det er helt ny forskning, der viser, hvad cannabis i virkeligheden kan gøre – mange har oplevet helbredende og smertelindrene effekter ved både cannabiskapsler og -olie. Måske kan det også hjælpe dig på toppen igen.

Vil du gerne vide endnu mere om dine muligheder for at bruge cannabis medicinsk? Så kan du læse mere på CBD-olie.eu.