dd33

Det handler om at gå på opdagelse i de klassiske og i de få, men gode særegnede tøjmærker, som findes lige nu. Når du læser dette er det vigtigt ikke at stirre sig blind på specielle brands, men at bruge artiklen til inspiration og til at mikse og matche tøjet med hinanden, så du kan finde netop din personlige stil.
Er du til klassiske og sikre snit, så kig på mærker som Hugo Boss, GANT og Lindberg. I virkeligheden findes der et væld af gode klassiske herretøjsmærker, men de tre nævnte er sikre i både pris og udseende. Det er altid en god ide at have klassiske elementer i sin garderobe. Nyd at mikse og matche det klassiske med mere larmende elementer.

Vær tro mod dig selv i dit tøjvalg

Det bliver aldrig moderne at glemme sig selv og hvem man er, når man vælger ens tøj. Bare fordi et tøjmærke er populært, er det bestemt ikke ensbetydende med, at netop den stil er noget for dig. Det kan se helt forkert ud, når man iklæder sig tøj, som ikke passer med, hvem man er. Det skinner nemlig også ofte tydeligt igennem, hvis man ikke føler sig tilpas i det tøj, man har på. Ved at mikse klassiske snit med mere anderledes elementer kan man nemt opnå effekten af personlighed i ens stil. Det bliver aldrig rigtig personligt eller moderne at iføre sig et hundrede procent klassisk sæt, uden at tilføje elementer, som gør sættet til netop dit.

Skab din egen personlige stil

Brug skæve tøjmærker til at peppe din garderobe op og personliggøre den. Mærker som Mads Nørregaard og Paul Smith er klassiske i deres grundprincipper, men ikke bange for at bruge skæve og sjove elementer i deres kollektioner. Striber, prikker og så videre vil tage dit sæt til nye højder. Er du på budget, så gå en tur i H&M eller i din lokale genbrug. Her finder du uden tvivl elementer til din garderobe, som kan hjælpe dig til et mere personligt look. Især genbrug er velegnet til at gøre netop dit look helt specielt og til dit eget.

Det er også i denne kategori, at det kan retfærdiggøres at bruge de store summer på garderoben. Køb unikke elementer hos for eksempel Lanvin, Vetements eller andre luksusmærker, som kan hjælpe dig i en unik retning, når du skal skabe din stil. Ikke mange har råd til at købe stort ind i luksusligaen, men med få elementer giver det rette tøj også det rette udtryk til din garderobe og din stil.

Leg og tænk nyt

Leg med dit tøj. Sæt dit tøj sammen på nye måder. Gem gammelt tøj bagerst i skabet – måske kommer dine gamle bukser igen på mode. Det handler ikke kun om populære mærker, men i lige så høj grad om at sætte det rigtige sammen og at turde. Hvis man gør det og samtidig er god til at holde sig opdateret på, hvad der er nyt i hver sæson, så kan man næsten ikke gå forkert i byen.