dd33

Når vi motionere får vi et positivt boost og kroppen udskiller endorfiner, som giver en glæde og tilfredshedsfølelse efter vi har motioneret. Derfor er det vigtigt for mennesker og vores kroppe at holde os i gang og aktive, så længe vi kan.  

Hvis man oplever at man har svært ved at finde motivationen til at træne, skal man huske på at der er mange forskellige måder at træne på. Det handler om at finde noget man selv, synes der er sjovt.  

Læs videre herunder for at læse om sjove måder at træne på i haven eller naturen.

trampolin

Yoga i det fri

Yoga har en helende og meget beroligende effekt på kroppen. Det hjælper kroppen med at holde sig smidig og stærk. Det kan være du har overvejet yoga, men ikke fundet lysten til at tage ned i et fitnesscenter eller føler at hjemmet er for småt til at lave yogaøvelser. Her kan du f.eks tage ud med en yogamåtte i haven og tage øvelserne i dit eget tempo samtidig med, at du høre til naturens lyde omkring dig. 

Det giver en større ro, når man er ude i naturen og dyrke yoga eller sport generelt. Den friske luft hjælper kroppen med at slappe mere af og man kan nyde øvelserne lidt mere. 

Sjov med familien

Der er mange sjove aktiviteter man kan lave sammen med sine familie eller venner, som for pulsen op. Et godt spil rundbold eller fodbold er ikke bare god motion, men også rigtige gode oplevelser sammen med dem man holder af. Hvis man også har en trampolin, kan man hoppe op sammen med børnene og få trænet sin kondition og koordination.  

Walking

Vandreturene 

Ligesom med yoga er det sundt at sætte tempoet lidt ned en gang imellem og nyde sine omgivelser. Hvis en løbetur er lidt for uoverskueligt for dig, så kan du i stedet for tage ud og gå en lidt længere tur, hvor du giver dig selv tid til at nyde naturen og lydene. 

På en gåtur for meget stadig trænet sine ben og noget kondition. Man kan selv bestemme terrænet efter, hvor hårdt det skal være. Du kan selv bestemme om du vil gøre det alene eller med andre. Det kan være meget meditativt at gå ture og sænke tempoet lidt i hverdagene. 

Du kan også finde nogle lidt mere anderledes og sjove måder at træne på inde på Erotube.dk. Her kan du finde inspiration til at pifte hverdagen lidt mere op med gymnastik på lagnerne.