dd33

Internettet bugner med råd til tab af hår. Det tyder på, at mange kæmper. Når hårgrænsen bliver højere, håret tyndere eller en ”måne” langsomt, men alligevel for hurtigt dukker op, rammes mange, måske mænd især, på selvtilliden. Internettets selverklærede eksperter får derfor mulighed for at anbefale diverse produkter – der bare ikke holder. Ty i stedet til den veldokumenterede- og lægeanerkendte løsning, det er at lave hårtransplantation.  

lykkeligt par uden bekymringer om ydre attraktion

Hvad vil det sige?

Først og fremmest vil det sige, at professionelle og veluddannede læger vil give håret tilbage på de steder, hvor det eventuelt er mistet eller fortyndet. Hertil findes blandt andet to gængse metoder, FUT og FUE. Førstnævnte tager hele strips fra donorområderne, hvorimod FUE tager det mere individuelt. Her flyttes omkring 4500 grafts. Dette er et ord anvendt indenfor kirurgiske procedurer, hvor noget flyttes fra den ene del af kroppen til et andet. Herunder er der tale om hår. Donorområdet er nemlig hår i nakken eller i siden, hvorfra sækkene flyttes til udsatte områder. 

Der er risiko for ar, men denne mindskes markant ved brug af FUE-metoden. Det vil sige, at FUT faktisk frarådes. Det gælder altså om at læne sig op ad klinkker, der ikke anvender denne. Helt grundlæggende fordi helingsprocessen hertil er længere og barskere. Vælges i stedet FUE gøres det hele generelt mildere og hurtigere. Det vil sige, at selvom der er foretaget en behandling, kan langt de fleste vende tilbage til arbejdet og hverdagen relativt kort efter. Det vil glæde ikke kun dig, men garanteret også din chef – især hvis du vender tilbage med en iøjnefaldende større selvtillid.

Der er mange gode fordele 

Ved at få foretaget en kirurgisk behandling af hår, kan det være en lettere omkostelig omgang. Men på trods af dette, vil tingene gå op i en højere enhed, da det også kommer med en del ganske unægtelige fordele herved. 

  • Det giver et flot og naturligt look
  • Transplantationen er desuden permanent
  • Med et evigt resultat kan du roligt sove om natten

Sidst men ikke mindst kan det, hvis du er ked af hårtab, genoplive din charme og selvtillid, fordi du bevarer det lækre hår. Det betyder meget for mange, og derfor er hårtransplantationer også blevet så veludviklede og anerkendte med tiden. 

trist mand uden hår – sådan behøver det ikke at være

Ikke blot for en stund, men permanent

Med andre ord er det altså en ganske udmærket ide at erstatte internettets mange billige produkter med en længerevarende, holdbar løsning. Det er blot et stort tag på kontoen en enkelt gang, der til gengæld vil sikre charmen, selvtilliden og det lækre hår permanent. Det er både dokumenteret og lægeanerkendt, så du sagtens kan booke en tid til behandling med ro i maven.