dd33

De fleste har nok spillet badminton eller strandtennis. Det er meget underholdende, og det kan spilles af alle – både børn og voksne. Det kan spilles på alle niveauer, og selv en glad amatør kan få meget sjov og bevægelse ud af diverse former for ketchersport.

Vil du noget mere med din ketchersport, så er der mange muligheder for at dyrke det på forskellige niveauer. Der findes mange varianter af ketchersport. Det kan være tennis, badminton eller squash for at nævne de mest populære af dem. Der findes også nogle varianter som for eksempel padel tennis, eller bare padel, som er ved at vinde terræn herhjemme.

Udstyret er vigtigt

Ketchersport er ikke det store udstyrsstykke. I princippet har du bare brug for et par velegnede sko og en god ketcher. Din ketcher skal være i orden. Den skal være målrettet den pågældende sportsgren, den må ikke være for slidt, og så skal den have skiftet og opstrammet sine strenge regelmæssigt. Så har du en ketcher, som tydeligt gør en positiv forskel for dit spil.

Den rette ketcher er stærk og præcis, hvilket er vigtigt, når du ikke bare spiller for sjov. Så bliver det faktisk sjovere at spille.

Vælg en ketcher af god kvalitet

Din ketcher bør som udgangspunkt være af en god kvalitet Så har du fundamentet for et godt og skarpt spil på banen. Når du kan stole på din ketcher, så vil du også spille bedre, tage flere chancer og i det hele taget spille mere sikkert.

Har du for eksempel brug for en god badmintonketcher, så er der et virkelig stort udvalg af gode modeller. Danmark har en lang og stolt tradition for badminton, så vi har de bedste forudsætninger for at vurdere en ketchers kvalitet.

badminton

Lyt til eksperternes anbefalinger, og vælg en ketcher, som du kan gå i symbiose med. Det gavner dit spil.

Det nye padel

En af de nyeste grene inden for ketchersport er padel tennis eller bare padel. Her spiller du ikke med en fjerbold, men med en bold. Det vil sige, at det i princippet minder om traditionel tennis eller squash. Selve ketcheren er anderledes, og reglerne er ikke helt de samme.

Det særlige padel tennis bat holdes med en hånd, og det kan have forskellige former. Den øvede padel spiller oplever forskel på spillet afhængigt af battets form, mens en begynder nok ikke vil mærke det så tydeligt.

Spil for sjov eller for alvor

Ketchersport kan spilles for sjov af alle. Spil det hjemme i haven, på stranden eller i parken og hav nogle gode timer med sjov og god motion.

Du kan også vælge at spille lidt eller meget mere seriøst. Du kan leje en bane sammen med en eller flere makkere, eller du kan melde dig ind i en klub, hvor der er mere seriøs træning og kampe.

Find dit eget niveau og dine egne ønsker i forhold til ketchersport. Uanset hvilket niveau, du har, så vil du have stor gavn af at vælge en ketcher af en god kvalitet. Så får du simpelthen mest ud af dit spil.