dd33

Vil du egentlig gerne komme i gang med at motionere, men du har svært ved at finde motivationen? Eller mangler du bare en at motionere sammen med?

Så er du ikke den eneste. Der er mange, der ikke kommer ud at røre sig på daglig basis, men vi ved allesammen at det ville gøre noget godt for os. Der er mange muligheder for at få en daglig rutine. Nogle gange skal man blot bruge sin fantasi og udvide mulighederne.

Find dig en trofast løbemakker

Flere og flere mennesker finder sammen i løbeklubber, men mindre kan også gøre det. Spørg en ven eller god kollega, om I skal løbe sammen et par gange om ugen. Men vær sikker på at finde én, hvor i kan forpligte jer overfor hinanden. Og ellers er en af de allerbedste og mest hyggelige måder, at tvinge sig selv til daglig motion, simpelthen at købe en hund.

Motion_med_hund

De dejlige og trofaste dyr kan man ikke løbe om hjørner med. Her duer det ikke at springe løbeturen over. Mindre kan selvfølgelig gøre det, man kan sagtens nøjes med en gåtur i raskt tempo. Hovedsagen er at man kommer ud at bevæge sig, og helst hver dag. På den måde sikrer man sig en god vane. Tag en tur til nærmeste dyreinternat, og se om der er et match for dig.

Overvej muligheden for at blive hundelufter

Er du i tvivl om det at have en hund, er noget for dig, eller er der f.eks. ikke tilladt at have hund, hvor du bor? I så fald kan det være en mulighed at annoncere efter en hund, der måske ikke kommer ud at gå hver dag. Sæt evt et opslag op på byens opslagstavle, eller spørg om nogen kender nogen.

Motion_med_hund

På den måde kan du nemt komme til at få dig en trofast gå- eller løbemakker, som med garanti vil glæde sig til at se dig hver eneste dag. Samtidigt kan du gøre en god gerning, for et menneske, der ikke selv kan gå så lange ture, som hunden har brug for.

Husk altid at have en håndfuld lækre godbidder med i lommen, du kan f.eks. finde dem hos Canem.dk. Kom så et par gode løbesko på fødderne, og klæd dig på til vejret. Så er det ellers bare med at komme i tøjet og af sted ud i naturen.