dd33

Har du en speciel person i dit liv, så kan det helt sikkert være, at du skal fejre Valentinsdag, når det bliver den 14. februar. Det er dog bare ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad man skal give. Er blomster og chokolade nok? Skal man flotte sig og købe noget dyrt? Ja, hvad skal man egentlig gøre. 

En god idé er at gå efter din bedre halvdels interesser. Er han eller hun vild med sport og at være aktiv. Så er det en glimrende idé at give dem noget, der kan spire denne interesse. Vi kommer med et par gode bud på, hvad dét kan være.

par_på_tur_i_skov

Oplevelsesgaver for alle pengene

Når nu det er Valentinsdag, hvorfor så ikke give noget, I begge kan nyde af. En oplevelsesgave er oplagt, da I begge vil kunne få sjov ud af denne. Hvis den skal være aktiv, kan I tage en tur i trætopperne og på svævebane. Her får man sved på panden – men man skal helst ikke være højdeskræk. 

I forlængelse af dette er bridgewalking også meget populært. Det giver jeg også en mulighed for at nyde udsigten sammen – og måske overkomme en frygt. I kan også overnatte en tur i det fri. Det koster ikke så meget, og kan helt sikkert bringe jer en del tættere. Det er nok bedst at gøre i de varme måneder.

Snus efter hvad de ønsker sig

Hvis du ønsker at give din kæreste noget, de kan bruge til noget, så begynd at lægge godt mærke til, hvad de siger i dagene op til. Måske nævner de præcis hvilket nyt stykke træningstøj de ønsker sig. Eller måske kigger I lidt for længe på et par løbesko. Det er alle de små signaler, der til sidst gælder. Men husk dog at være diskret! Der intet værre end, når man allerede har gættet gaven.

Mangler du endnu flere gode gave idéer, så kan du læs mere her. Ikke alle er fitness og sundhedsinspirerede, men du kan helt sikkert finde noget gode idéer i mellem de andre.

mand_kvinde_klatring

Husk det er tanken, der tæller

Når alt kommer til alt, er det vigtigste ikke, hvad I giver hinanden til Valentinsdag – eller om I overhovedet giver hinanden noget. Man kan altid forære hinanden en ny sportstaske eller badetøj. Brug i stedet dagen på at vis, hvor taknemlige I er for hinanden. Det behøves ikke kun at være gennem en gave. Det kan vises på mange forskellige måder.