dd33

Har du motioneret i løbet af din hverdag? Frygter du at du mister din fremgang, når du holder ferie? Der er ingen grund til bekymring. Selvom du ikke har et træningscenter til rådighed, kan du stadig holde dig i gang. Du kan motionere på en anderledes og sjov måde, når du er på ferie. Din familie kan endda være med, hvis det lyster. Pak derfor træningstøjet og udforsk dit feriested mens du motionerer. Motion kan sagtens være en del af en sjov og afslappende ferie. 

Venner_på_cykeltur

Udnyt feriestedets ressourcer 

Næsten uanset hvor du skal hen, er en træningsmulighed garanteret. Hvis du for eksempel skal til den lille ferieby Karrebæksminde på Sydsjælland, kan du stadig få dig rørt. Løb eventuelt rund ved lystbådehavnen om morgen og nyd de flotte omgivelser. Sammen med din familie kan du sagtens få gået en lang tur i løbet af dagen, hvilket også gør noget godt for kroppen. Karrebæksminde har lækre sandstrande, så du har også mulighed for at inkorporerer svømning som en del af en anderledes og sjov motion. Læs mere om Karrebæksminde her og bliv klogere på hvilke omgivelser du kan bruge i din træning.

Samle hele familien 

Selv hvis du skal på ferie med hele familien, kan du sagtens stadig få din motion. Medbring eventuelt jeres cykler så i alle kan motionere i løbet af ferien. På samme tid med at I får pulsen op, kan I udforske jeres feriedestination. 

En anden alternativ måde at tilføje motion til jeres ferie er at træne udendørs. Find et flot og dejligt sted udenfor hvor I kan lave alt fra yoga til styrketræning. Derudover kan I spille bold, hvilket også er en sjov måde at få pulsen op. Det er kun fantasien, som sætter grænser for jeres træningsprogrammer, og I kan tilpasse jeres træning, så hele familien kan være med. 

Kvinde_dyrker_yoga

Sæt dig et mål 

Det kan være vanskeligt at forblive motiveret, når du er på ferie. Ofte spiser man mere mad end man plejer, og ofte er det også en smule mere usundt. Derfor er det en god ide at holde kroppen i gang. Hvis du hjemmefra sætter et mål, så er det nemmere for dig at forblive fokuseret. Det kan være at du vil gå 10.000 skidt hver dag. Dette kan motivere dig til at forsætte din træning, selvom du er på ferie. Det er vigtigt at sætte et opnåligt og rimeligt mål, så du og din familie stadig kan nyde jeres ferietid.