dd33

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er mange, der kender til det. Motion kan godt være lidt kedeligt. Dog kan det blive meget sjovere, hvis man kombinerer motionen med sine hobbies. Hvis du elsker at fiske, kan det altså være en god ide at finde nogle måder at få pulsen op på under fisketuren.

 

En fordel ved at gøre fisketuren mere aktiv er, at det er en sjov form for motion. Hvis du er passioneret omkring fiskeriet, kan du næsten ikke undgå at nyde fisketuren. Selvom det måske så er lidt udfordrende at vandre langt igennem en skov eller at sejle ud på en sø, kan det alligevel være det hele værd. Ja, måske glemmer du det endda, så snart du kommer i gang med lystfiskeriet!

Før fisketuren: Find den perfekte fiskestang

Fiskestænger er naturligvis helt uundværlige i forbindelse med fisketuren, og du kan ikke tage afsted uden dem. Hvis du ikke allerede har den perfekte fiskestang, skal du altså starte med at gå på shopping efter et godt produkt.

 

Markedet rummer alt lige fra de billige fiskestænger til de eksklusive. Det rette valg afhænger naturligvis af dig, din økonomi og ikke mindst dét budget, du har for dit lystfiskeri. Én ting er sikkert: Du kan helt sikkert finde noget, der passer til dig.

 

Når du skal på udkig efter fiskestænger, kan du med fordel gøre shoppingen til en mulighed for at få motion. I stedet for at gå på udkig efter fiskestangen på nettet, kan du altså tage en tur i en fysisk butik. Hvis du kan gå eller cykle til butikken, giver det selvfølgelig lidt ekstra på motionskontoen. I de fysiske butikker kan du også få specialiseret hjælp fra en medarbejder, hvilket kan være en fordel.

Sådan får du motion på fisketuren

Når du har styr på fiskestængerne, er du klar til at tage ud at fiske. Her skal det siges, at selve dét at fiske næppe giver den store motion. Du vil forbrænde flere kalorier ved at stå op end at sidde ned og fiske, men det tæller måske ikke ligefrem som en work-out.

 

Det kan du imidlertid rette op på. Du kan eksempelvis tage en vandretur til fiskedestinationen. Måske ligger der en smuk sø i en skov, som du godt kunne tænke dig at fiske i, og så kan du starte med en skovtur. Fremfor at fiske fra bredden kan du også med fordel også sejle ud i en lille båd uden motor. Roning er rigtig god motion, og med dét på programmet bliver fisketuren pludselig ganske aktiv.