dd33

At komme af sted i fitnesscenteret eller blot ud på en løbetur, kan til tider være noget svært, da det er fristende at blive derhjemme i stedet. Men hvorfor så ikke bare kombinere det, og lave mulighed for at træne i hjemmet? Gør det gerne hyggeligt, der hvor du ønsker at træne. Vælger du for eksempel at investere i et løbebånd, så kan det være rart med mulighed for at høre musik eller at se fjernsyn i mens. Så går du heller ikke glip af det, som du gerne ville have set fra sofaen hjemme, i stedet at passe din træning.

Gym

Spar transporttid på at motionere i hjemmet

Ud over at det er nemmere at ”komme af sted” til træning, ved at flytte træningen hjem, så sparer du tilmed tid på det, da du slipper for, at skulle bruge tid på at transportere dig til og fra træning. Det giver tilmed mere tid til at træne i, eller mere tid på at slappe af, hvis du bedre bryder dig om den vinkel. Derved kan du selv bestemme om du vil bruge den ekstra tid på at træne mere, eller på noget andet.

Studie

Vælg det rette udstyr og få det bedste ud af din træning

Overvejer du at købe et løbebånd, så vælg et, der ikke støjer for meget. Billige løbebånd er ofte ret støjende eller drøje at træde rundt. Prøv gerne flere varianter før du vælger et bestemt. Du kan læse mere om, hvordan du kan træne på løbebånd på https://loebebaandsguiden.dk/.