dd33

Motion kan dyrkes på mange forskellige måder. Nogle går i fitness centeret, mens andre går, løber eller cykler en tur. Er du på ferie, får du jo ofte en del motion i form af at gå rundt og opleve. Men er det en afslapningsferie ved poolen eller stranden, får du selvfølgelig ikke bevæget dig meget. Derfor er det vigtigt, at du husker at holde dig i gang. Det kan være noget så simpelt som en rask gåtur. Det er da lige til at overkomme.

 globus

Der er mange spændende destinationer, du kan rejse til

Når det kommer til udlandsrejser, er der et hav af muligheder. Ét sted, der er ganske populært, er Cypern. Denne skønne ferieø er nærmest definitionen af solskin. Og det er jo lige det, mange danskere ofte trænger til. Lær mere om en spændende Cypern ferie. Selvom Danmark er dejligt om sommeren, slår vejret altså ikke Cypern. Derudover er det også bare spændende at komme ud og opleve noget nyt. Cypern er både stedet for voksne og børn. Så der er altså virkelig gode muligheder for en fed ferie.

Sådan undgår du at løbe tør for strøm

Noget, du skal sørge for at huske, er en rejseadapter. For ellers kan du pludselig ikke lade telefonen op. Og det er jo en skam, at du ikke kan tage nogle billeder af de skønne omgivelser, du møder på din ferie. Der findes en del forskellige adapters. Det mest optimale er nok en universal rejseadapter. For den fungerer jo til alt, hvilket er dejlig nemt. Så gør du dig selv en tjeneste.

kvinde på måtte

Flere vælger at tage træningsudstyr med på ferien

Elsker du at træne, og vil du holde formen ved lige på ferien? Så er det da oplagt, at du tager en smule udstyr med. Selvfølgelig er der ingen, der gider at slæbe et par håndvægte med. Men man kan derimod tage en træningselastik med, da den jo intet vejer eller fylder. Selvom det blot er en elastik, kan den bruges ganske fornuftigt. Det er bare med at være kreativ, når du er af sted. En elastik kan uden tvivl bruges til at holde det hele ved lige lidt, så det er klart værd at overveje.

Der er også dem, der vælger at bo steder, hvor der er et træningscenter. For eksempel på hotel. For så kan de lige få en god træning ind en gang imellem. Men det er jo bare med at gøre det, der passer dig bedst. Er du af sted en uge eller to, mister du ikke rigtigt det store i forhold til muskelmasse. Især hvis du har trænet længe. Du kan jo altid tage lidt armbøjninger, hvis du virkelig savner træningen. Eller fylde din kuffert og bruge den som håndvægt. Det er jo bare med at være lidt kreativ, når der er behov for det.