dd33

Er du kommet til et tidspunkt, hvor du gerne vil komme i bedre form eller smide nogle overflødige kilo? Det kan være svært at sparke sig selv i gang med at dyrke motion, hvis man ikke brænder for at bevæge sig, bruge kræfter og få pulsen op. For nogle går der konkurrence i den, hvor målet om at slå et personligt mål samt resultaterne fra træningen er motivation nok i sig selv. Det er en rigtig god egenskab at kunne motivere sig selv på den måde, men du skal ikke være flov over, hvis du bare er en af dem, der synes, at det er kedeligt at dyrke motion. Vend den om og gør motionen sjov i stedet.

Træningsudstyr til hjemmebrug

Distraher tankerne fra træningen – mens du træner

Find ud af, hvad der kan gøre, at du synes motion er sjovt. Er du en meget selskabelig person, der vil få motivation af at gå i fitness centeret med vennerne? Det er måske nok, at i griner og har det sjovt sammen, mens i træner, så det ligesom afleder tankerne fra selve træningen. 

Orker du ikke at trave afsted ned til fitnesscenteret flere gange om ugen, og føler du ikke, at snak med vennerne opvejer det kedelige ved at dyrke motion, så kan du overveje at lave dit eget lille træningsrum i hjemmet. Det kan gøres forholdsvist billigt, men det koster selvfølgelig lidt mere end et månedskort nede til det lokale fitness center. Pengene vil til gengæld være tjent hjem igen på et tidspunkt. 

Ved at have nogle træningsmaskiner i hjemmet, så kan du for det første hoppe på træningen i det øjeblik, hvor du har motivationen til det, uden du skal til at gøre en hel masse ting for overhovedet at komme i gang. Men du kan også gøre det samtidig med, at du gør andre ting, så det bliver sjovt. Du kan eksempelvis tage en halv time på motionscyklen, mens du spiller på din PlayStation eller tage en tur på løbebåndet mens du ser din yndlingsserie i fjernsynet.

Lån penge til at komme godt i gang

Du kan låne penge til at komme i gang med træningen

Det kræver dog, at du anskaffer dig den type træningsmaskiner, der tiltaler dig og opfylder dine behov. Vil du gerne i gang med træningen nu og her på grund af helbredsmæssige årsager, men har du ikke pengene i denne måned, så kan du overveje at tage et mindre kviklån. Kviklån er efterhånden kommet meget med og kan i rigtig mange tilfælde konkurrere med banklån. Du skal selvfølgelig læse lånebetingelserne godt igennem, inden du accepterer et lån. Ud over at renterne kan findes lave, så er kviklån uden tvivl også den hurtigste måde at få penge på kontoen.

Det eneste, der kan være et problem, hvis du vil tage et kviklån, er hvis du er registreret i RKI. Dette afviser de fleste låneudbydere nemlig deres ansøgere på. 

Nogle få udbydere tilbyder dog lån trods RKI. Vær dog opmærksom på, at det aldrig er vejen frem at låne penge for at dække anden gæld.