dd33

Vi ved allesammen godt, at motion er vigtigt. Men det er ikke altid lige fedt, da det jo kræver noget af en indsats. Derfor er det da bare med at gøre det lidt sjovt for dig selv. 

Hvordan, du vil gøre dette, er jo helt op til dig selv. Nogle vælger for eksempel at motionere sammen med andre. På den måde kan de motivere hinanden og have det sjovt undervejs. Det er bare med at finde ud af, hvad der fungerer for dig. Så skal formen nok komme før eller siden.

mand på løbebånd

Tag cyklen, når du skal til frisøren

Mange af os har en tendens til at tage bilen, når vi skal nogen steder hen. Dette gælder selv, når vi egentlig ikke skal mere end ganske få kilometer. Det er egentlig lidt fjollet, da det jo slet ikke kan betale sig. Dette er især gældende, hvis du har en cykel. Rigtig mange bliver klippet i samme by, som de bor i. Derfor er det ofte ganske overkommeligt at cykle derned. 

Mangler du en god frisør i Esbjerg, har du gode muligheder. Så er det bare med lige at huske cyklen næste gang. Så kan du nemlig få motioneret lidt, når du alligevel skal ud. Det er jo klart, at du måske ikke cykler så hurtigt, at sveden drypper. Du skal jo trods alt til frisøren. Men det er langt bedre end at køre.

Har du en cykel, er det jo ganske oplagt at bruge den i forhold til økonomien. For benzin og diesel koster jo lidt. Det gør en cykeltur derimod ikke. Der er altså kun fordele at hente, når du cykler. Du forbrænder kalorier, sætter gang i kredsløbet og træner flere muskler samt dine lunger. At cykle er altså en skøn ting. Alt dette gælder naturligvis også, når du løber dig en tur. Så det er bare med at komme af sted. 

cyklister

Gør hvad du kan, for at gøre løbeturen mere komfortabel

Når du begiver dig ud på en løbetur, er det ikke altid, at du egentlig har lyst. Derfor er det da med at gøre det til så god en oplevelse, som du overhovedet kan. Hvordan, du lige gør dette, afhænger jo udelukkende af dig. Rigtig mange foretrækker at have musik i ørerne. Det kan give lidt motivation, og bare en rigtig god stemning. Især hvis du sætter noget musik på, der virkelig er gang i. Andre vælger noget bestemt tøj, der er rigtig rart at have på. Det er bare med at finde det, der fungerer for dig.

Har du svært ved at komme af sted? Så kan du jo overveje, om du har brug for en løbepartner. Kender du ikke nogen, der er interesseret i at løbe, kan du finde det via klubber og foreninger. For det kan gøre en rigtig stor forskel faktisk. Så snart det sociale aspekt bliver opfyldt, går det hele bare meget nemmere. Især hvis I begge har overskud til at snakke lidt under løbeturen. 

Nogle er også medlem i løbeforeninger. Så tager de måske en lille flok ud og løber hver søndag. Så kan man jo løbe sig en tur, mens man snakker med nogle søde og rare mennesker. Det er rigtig hyggeligt, og svært at undvære, når først du er begyndt på det. Så det er altså bare med at finde det, der fungerer for dig.