dd33

En ferie behøver skam ikke kun at indeholde fede byture eller lange vandreture fra den ene isbod til den anden. Den kan også byde på alverdens dejlig sjov motion og spændende oplevelser ude i naturen, hvor du får rigelig af muligheder for rigtig at få rørt kroppen.

Læs med her, hvis du er nysgerrig efter hvordan du kan holde en sjov ferie, hvor du samtidig får rørt kroppen og motioneret. 

vandretur

Tag på camping eller vandretur

En god campingtur er altid dejligt. Især hvis man i stedet for at hive en campingvogn med vælger at hive teltet frem fra garagen og tage ud i det blå. Når man befinder sig ude i naturen, så får man hurtigt rørt sig en del mere, end når man flader ud på et femstjernet hotel med udendørs pool. Samtidig kan det måske være rigtig rart for dit sind også, hvis du får mulighed for at komme lidt væk fra byens og hverdagen stress og ræs. 

I Danmark er der ikke helt så mange muligheder for at tage på camping og det kan ofte blive en lidt våd fornøjelse. Overveje derfor at tage til et andet land, hvor du samtidig kan få set lidt anderledes natur. 

Når du er ude i naturen, skal du også sørge for lidt god underholdning, nu hvor du pludselig ikke har strøm ved hånden hele tiden. En luftpistol og nogle tomme maddåser kan byde på rigtig meget sjov og skæg mellem dig og vennerne. Bare sørg for at i overholder sikkerheden!

pistol

Led efter for-arrangerede ferietilbud

Der findes rigtig mange gode ferietilbud derude, hvor man kan købe sig til en pakkeløsning af en ferie, hvor det hele allerede er blevet arrangeret for en. Disse kan være rigtig rare at købe, fordi man på den måde ikke skal spekulere videre over booking af flybilletter og hotelværelser.

Prøv at tage et kig igennem disse ferietilbud og se, om der ikke skulle være nogle iblandt disse, som tilbyder en spændende oplevelse, hvor man får rigeligt af muligheder for at røre sig. Det kan være at du bliver introduceret for nogle rørerige oplevelser, som du ellers ikke ville have overvejet at gøre, som for eksempel surfing eller lange guidede vandreture gennem Amazonas skove. 

Med et godt ferietilbud er der samtidig også ofte gode muligheder for at spare en del penge, da det jo netop er et tilbud og tingene derfor er sat ned i pris. Der i bund og grund intet at tabe ved et sådan ferietilbud.