dd33

Til foråret er det atter blevet tid til konfirmationer for de unge mennesker, der står parate til at træde ind i de voksnes rækker. Med konfirmationen følger der ofte også en forventning om, at gæsterne dukker op i deres stiveste pus. Det kan derfor allerede nu være en god idé at komme i form til dette års konfirmationer, så du kan klemme dig ned i det fine tøj. Hvis du skal hjælpe dine børn, niecer eller nevøer med indbydelser og pynt til den store dag, kan det være svært at få tid til. Her får du dog et par øvelser med på vejen. 

Øvelser i hjemmet

Øvelser foran fjernsynet

Det er ikke altid lige nemt at klemme et fitnessprogram ind i den travle hverdag. Det er dog altid vigtigt at klemme tid til fjernsynet og nyhederne ind i hverdagen. I stedet for at ligge og dase den på sofaen kan du lave øvelser foran fjernsynet, så du udnytter tiden. 

Du kan lave dips foran fjernsynet, hvor du træner armene. Du skal bruge en stabil stol, hvor du placerer hænderne bag dig i skulderafstand på sædet af stolen med fingrene fremad. Fødderne skal være i hofteafstand fra hinanden. Nu skal du bare bøje og strække armene. Du kan også lave squats foran fjernsynet, da det ikke kræver meget plads. Fødderne skal være i hofteafstand, og så sænker du ellers bare bagdelen bagud, som om du skal til at sætte dig på en stol. Stræk benene og kom hurtigt op igen.  

Hvis du alligevel har valgt at tage i fitnesscenteret eller tage på en løbetur i stedet for at se nyhederne i fjernsynet, kan du stadig nå at få din daglige dosis af nyheder. På Nyheder24 kan du læse nyhederne online, så du stadig kan følge med i, hvad der sker i samfundet. 

Trappeopgang

Motion under forberedelserne 

Måske er du godt i gang med at hjælpe dit barn, din niece eller din nevø med indbydelser, bordkort og servietter til konfirmationsdagen. Det kan også være, at du skal stå for underholdningen til konfirmationen, og derfor går alt din tid med at brainstorme ideer til underholdningen. Du kan finde en tip en 13’er skabelon her, så underholdningen til konfirmationen kan komme på plads. Under forberedelserne er det dog stadig muligt at dyrke motion, selvom du ikke har de store remedier til rådighed.  

Det kan både være godt med en pause fra forberedelserne, og desuden er det sundt med motion. Hvis der er en trappeopgang i nærheden, kan du tage et par ture op og ned for at få noget motion. Desuden kan du deltage i børnenes fodboldkamp i haven eller hoppe med dem på trampolinen. Med sjov og leg i haven sammen med børnene opdager du næsten ikke, at du dyrker motion.