dd33

Der er overraskende mange mænd, som interesserer sig lige så meget for mode, som kvinder gør. Inden for modebranchen kommer der mere og mere mandetøj frem, da der hele tiden bliver designet nye mærker. Denne udvikling er også med til, at mænd har mere at vælge imellem på tøjmarkedet og at de har lige så meget ret til at være kræsne med tøj, som kvinder kan være. Mange kendte tøjdesignere er mænd, som har helt styr på hvordan moden er nu om dage. Ifølge statistikker bliver mænd inspireret af disse designere, så interessen netop for tøj vokser. Generelt er mode både for mænd og kvinder, og moden skifter ofte, da nye designs bliver mere populære og efterspurgte i butikkerne.

 

Tøj og popularitet:

Det er meget forskelligt hvad der er populært til mænd, da det afhænger af hvilken smag man har i tøj. I dag er det meget almindeligt at mænd går i meget farvet tøj, uden at være bekymret for hvad andre synes om det. I arbejdsbranchen er det populært med noget farverigt i f.eks. jakkesættet således, at man ikke bliver alt for kedelig at se på i neutrale farver. En farvet skjorte eller slips kan sagtens gå til et mørkt jakkesæt. Når man surfer rundt på hjemmesider eller går en tur i en herreforretning, så vil man nemlig lægge mærke til hvor mange farver man kan købe tøj i til mænd. Det er ikke ualmindeligt at se mænd gå i lyserøde T-shirts eller røde bukser. Uanset hvilken stil du er til, så er det vigtigt at man hviler i sig selv og dermed er ligeglad med hvad andre tænker om dig. Der er desværre mange som har fordomme i forbindelse med farvet tøj til mænd, da mange ifølge statistikker vil tænke, at man er til det modsatte køn.

Prøv bare at se denne mandlige shoppingtur:

 

 

Moden svinger hele tiden og derfor er det blevet så naturligt at gå i farvet tøj som mand, uanset om du er til kvinder eller mænd. Hvis du elsker at shoppe tøj, så er det en god ide at sammenligne priser på de mærker, som du godt kan lide. På denne måde er du sikker på ikke at gå glip af et godt tilbud, og du kan endda være heldig at finde tøjet billigere ,fordi du netop har brugt ekstra tid på at søge efter det samme.

Mode og motion:

Selvom mænd bliver mere bevidste over hvad de går i, så er det ikke kun hverdagstøjet som skal være af et bestemt mærke. Motion og sundhed fylder en stor del af hverdagen, så selvfølgelig skal fitnesstøjet også være af noget bestemt. Det er blevet moderne for mænd at iføre sig tætsiddende tights i fitnesscenteret. Disse modeller sidder behageligt til kroppen, er elastiske og ikke en barriere for at kunne lave diverse øvelser. Mange har haft fordomme mod tights til mænd, fordi de netop sidder stramt ind til kroppen. Tøjet er designet til at der både er plads til det ene og det andet uden at de føles ubehagelige at have på. Den enkelte mand skal prøve at dyrke motion i et par tights, før man kan udtale sig om det er noget for en eller ej. De fleste mænd er netop blevet overrasket over hvor behagelige træningsbukserne er.