dd33

Vil du også gerne hurtigt tilbage til den sjove motion i fitnesscenteret? Selvom Covid-19 truer, skal den ikke afskrække dig fra at få den vigtige (og sjove) motion, du plejer at få nede i fitnesscenteret. Der er blot nogle få forholdsregler, du kan tage, så din træning kan være så sikker som muligt.

Læs med her og få nogle gode tips og tricks til, hvordan du kan holde din træning så virusfri som muligt, samtidig med, at du selvfølgelig har det rigtig sjovt. For det skal stadig være sjovt at træne!

Håndsprit er din ven

Det første tip er, at du hele tiden skal have en god håndsprit med dig i tasken hele tiden. Så kan du altid bekæmpe diverse bakterier og vira under træningen. Det kan være en god ide at tage håndsprit på ligeså snart, du træder ind i fitnesscenteret, så alle de bakterier du skulle have taget med udefra forsvinder.

håndsprit

Derefter kan det være en god ide at have en håndsprit med dig rundt på de forskellige træningsredskaber, så du hele tiden kan spritte dem af. Du skal spritte dem af, efter du selv har brugt redskaberne, så du ikke ved et uheld skulle give dine bakterier videre til den næste, som skal bruge maskinen, og inden du skal bruge redskaberne, så du ikke ved et uheld får andres bakterier på dig.

Håndsprit med eller uden duft?

Så er spørgsmålet, om du skal vælge håndsprit med eller uden duft til din næste træningstur? Et træningscenter er et i forvejen relativt svedigt og lugtefyldt sted, så derfor kan det være rart at have en håndsprit med duft i tasken, så du kan modgøre den ikke så gode lugt af sved med en lækker duft fra din håndsprit. Du kan læse meget mere her om håndsprit med duft og samtidig finde en variant, som passer dig perfekt.

Andre gode forholdsregler

Der er også andre gode forholdsregler, du kan tage i kampen mod bakterier og vira. Du skal huske at have en maske på, når du træder ind i fitnesscenteret, så du ikke smitter eller bliver smittet fra luftkanalerne i indgangspartiet. Dertil skal du huske at vaske hænder løbende under din træning, så du kan få vasket sved (som kan indeholde mange bakterier) af dig. Så undgår du at sprede dine eventuelle bakterier løbende. Til slut skal du huske at have det sjovt i fitnesscenteret. Motion er nemlig til for at være sjovt.