dd33

Hvis du har problemer med at komme afsted i fitnesscentret, kan det være en mulighed at købe din egen træningsmaskine til hjemmet. Så kan du træne, endda lige når det passer dig bedst uden at skulle ud ad døren. Men så kommer det store spørgsmål: Hvilken træningsmaskine skal du gå efter? Læs med lige her for inspiration til din nye træningsmaskine til hjemmebrug. 

hjemmetræning

Crosstrainer til privat brug  

Du kender sikkert crosstraineren, og det er med god grund. En crosstrainer er en yderst populær træningsmaskine, fordi den tilbyder en langt mere skånsom træning end eksempelvis løb. Derfor vælger mange en crosstrainer frem for et løbebånd. Og du kan altså sagtens må masser af god motion på en crosstrainer, selvom den er mere skånsom for knæ og skinneben. Du bør dog altid investere i en god crosstrainer. De dyrere modeller har indbyggede programmer og funktioner, som gør træningen meget sjovere. Du kender sikkert funktionerne fra de crosstrainere, som står i fitnesscentret. Her har prisen altså en del at sige. Hvis du ikke har behov for indbyggede programmer og funktioner, kan du sagtens vælge en billigere model. Du må derfor først og fremmest gøre op med dig selv, hvordan du har tænkt dig, at crosstraineren skal benyttet i hverdagen. Størrelsen på dit hjem har sikkert en indflydelse på valget af maskinen. Du bør også gå efter en crosstrainere med gode anmeldelser. Find de bedste crosstrainere i test her

Styrketræning

Maskiner med vægtfunktioner  

Hvis du ikke er så meget til cardio, kan du også sagtens investere i maskiner med forskellige former for vægte. På den vis kan du opbygge muskler lige midt i dit eget hjem. Der findes mange forskellige maskiner til vægtløftning, men du kan jo med fordel gå efter en maskine med flere funktioner, så du kan få trænet hele kroppen. Du bliver selvfølgelig nødt til at gå efter en træningsmaskine, som kan være i dit hjem. Mange af disse funktionelle maskiner til styrketræning optager altså en del plads. Hvis du ikke har en kælder eller et rum blot til denne maskine, så er den altså lidt af et monstrum at have stående. Men kig rundt på de store udvalg. Der skal nok være en maskine, som passer lige til dig og dine behov. Her er det værd at huske på, at håndvægte altid er en nem løsning til styrketræning. Håndvægte fylder nemlig ikke ret meget, men giver lige så meget, som en maskine.