dd33

Motion er rigtig vigtigt for at få en stærk, modstandsdygtig og sund krop, og i Danmark er løb og fitness blevet nærmest nationalidrætter. 

Men uanset, hvor sundt det måtte være at løbe et halvmaraton eller at løfte jern fem gange om ugen, er det ikke alle, der finder det lige fornøjeligt. 

Rent ud sagt kan det være temmelig kedeligt og demotiverende at røre sig, når motionsformerne er så ensformige og trivielle. 

Derfor kan man overveje en lidt sjovere form for motion, nemlig den, man kan praktisere med en partner på lagenerne i soveværelset – eller et helt andet sted. 

et glad kærestepar

Kærlighed, sjov og sundhed

Det er mange gange blevet videnskabeligt bevist, at sex på alle måder er sundt for et menneske, da det både er fysisk og mentalt stimulerende. 

Selvom sex handler om alt andet end videnskab, skal man ikke underkende, at det faktisk er en supersund måde at forbrænde en masse kalorier på. 

Intens lagengymnastik kan, afhængig af parternes vægt, køn og så videre, gøre det ud for den mængde motion, en kortere løbetur eller styrketræning giver. 

Samtidig er det sjovt, intimt og godt for parforholdet, hvis man dyrker det med sin kærester eller ægtefælle. 

Så det er bare med at komme i gang med at dyrke en masse sex en masse forskellige steder, for det gør kun gode ting for både krop og sind. Du bliver gladere, hvis du dyrker mere sex. Det er godt for din positivitet og din motivation.

lagengymnastik

Husk nu sikkerheden

I folkeskolens seksualundervisning er prævention i høj grad kommet på dagsordenen, og det med rigtig god grund. 

Det er nemlig vigtigt at huske, også selvom man er både voksen og uafhængig, at god sex starter med god prævention – medmindre, at man vil have børn, selvfølgelig.

Mange præventionsmidler beskytter mod enten graviditet eller almindelige kønssygdomme som klamydia, men særligt én præventionsform er rigtig god. 

Det er drejer sig om det klassiske kondom, som beskytter begge parter mod både uønsket graviditet og samtidig mod en lang række kønssygdomme. 

Hvis man vil beskytte sig inden en god omgang sex, men ikke har lyst til den akavede købssituation i supermarkedet, kan man klikke her.  

Kondomet behøver slet ikke at være forbundet med dårlig stemning eller et uromantisk øjeblik, for der er mange veje, der før til Rom. 

Eksempelvis kan manden lade sin partner sætte kondomet på som en fræk del af sexakten, eller man kan købe kondomer med smag eller noprede overflader.