dd33

“Klubånd i solskin – troskab i regn” er sloganet i Vejle Boldklub. Det er her fans og sponsorer samles omkring byens hold for at se fodbold og nyde en stadionplatte og fadøl sammen med venner og bekendte. Er man ikke til stadionplatte, kan der snuppes lidt takeaway til eller fra stadion. Her er noget for enhver smag. Skal det være en håndholdt burger, en pizzaslice eller en pita? Se guiden over takeaway i Vejle her:

 

Traditionsrig fodboldklub

Vejle Boldklub er en af de ældste og historiske fodboldklubber i Danmark. Den har bidraget og spillet en stor rolle i dansk fodbold gennem tiderne. I 1891 blev klubben grundlagt, og med flere mesterskaber og pokaltitler på CV’et er Vejle Boldklub en klub, der er gået over i historien.

Stadionplatte

Når hjemmekampene på Vejle Stadion skal spilles, og fanskaren samles omkring fodbolden, skal der mad og drikke til. Stadionplatte med pølse og brød, sennep og ketchup samt en fadøl er fast tradition, når bolden ruller på grønsværen. Stadionplatten er populær, da den er let at håndtere og spise, mens man ser kampen. Hvis Vejle spiller i Aarhus, så tjek den her burgerguide ud:

Talenter og landsholdsspillere

En af årsagerne til Vejle Boldklubs succes gennem årene har været deres fokus på udviklingen af talenter og at producere dygtige spillere. Flere kendte danske spillere har fået deres fodbolduddannelse i klubben, og landsholdsspillere som Peter Kjær, Allan Simonsen og Brian Steen Nielsen har spillet i klubben.

De faste støtter

På Vejle Stadion er der plads til 11.060 tilskuere. Klubben har et tæt samarbejde med lokale virksomheder og organisationer, der som sponsorer har gjort udviklingen mulig. De faste støtter og fans spiller en stor faktor, der har bidraget til, at Vejle Boldklub er blevet en succes. Fansene er med holdet uanset, hvordan det går, og de er kendt for at være trofaste over for Vejles fodboldhold.

Sejren er vor

Efter kampene tager fansene fra Vejle forskellige veje. Nogle skal hjem, andre ud at spise, mens nogle giver den gas i Vejles natteliv. Det afhænger naturligvis af, om kampen spilles fredag eller lørdag, hvor de kolde fadøl smager af mere, og en bytur venter, eller det er en søndag eller mandag aften, hvor arbejdet kalder dagen efter.

 

 

Følg klubben på de sociale medier

Vejle Boldklub kan følges på diverse sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram.