dd33

Alle mennesker bør motionere dagligt. Selv om du har et handikap, er det vigtigt, at du får bevæget dig dagligt. Selv om det måske ikke er alle bevægelser, du kan udføre, så bør du bruge din krop i det omfang, du kan. Hvis du så oven i købet kan sørge for, at du kommer udenfor i den friske luft hver dag, så vil du få et større overskud både fysisk og mentalt.

Det gælder bare om, at du finder ud af, hvad du kan, og så gøre det som er godt for dig.

Vand er godt

Kniber det med at gå?

Har du en midlertidig eller en permanent funktionsnedsættelse, der betyder, at du ikke kan gå eller har meget svært ved at gå, så kræver det en hel del mere af dig at komme omkring. Det er dog stadig vigtigt, at du får bevæget dig, og du får noget frisk luft. Også selv om det er frygtelig besværligt.

For at gøre det nemmere for dig at komme omkring, så kan det være en god løsning, om du lejer eller køber en el-scooter. Når du kører på den, så kan du komme ud at opleve noget, du kan købe ind og du kan lave forskellige fysiske øvelser udenfor. Det kan faktisk også være lidt sjovt at køre rundt på sådan en.

Afhængigt af din krops øvrige tilstand, så kan du lave nogle siddende øvelser, der er gode for hele din overkrop.

Kom ud at svømme

Alle har godt af at svømme, og svømning er godt for alting. Uanset din fysiske tilstand vil de fleste være i stand til at bevæge sig i vandet. Det kan du gøre, også selvom dele af din krop ikke fungerer optimalt. Vand er et fantastisk element at bevæge sig i, fordi det kan bære dig, og det skåner din krop. Har du besvær med synet er det en god idé at bruge en svømmehal som gør brug af solfilm foran vinduerne så du ikke få skær i øjnene og på den måde får ødelagt din svømmeoplevelse.

Så lige meget, hvad du kommer med, så kan du få trænet din krop i vandet. Det kan du gøre for dig selv, eller du kan melde dig på et svømmehold, det er op til dig selv, hvad du foretrækker. Efter træning i vand vil både din krop og dit sind være træt på den gode og afbalancerede måde. Læg gerne faste svømmeture ind i dit ugeprogram. Det er en så skånsom træningsform, at du sagtens kan kombinere det med anden træning.

Hjemmekontor

Er du selvstændig erhvervsdrivende?

Der er mange erhverv, du godt kan have, selv om du har et handikap. Det kan være, at du har en god arbejdsplads, som du fint kan fortsætte på til trods for dit handicap. Det kan også godt være, at du har en drøm om at få dit eget firma. Måske hænger den drøm sammen med, at din fysiske tilstand bliver forværret, eller også er det bare en drøm, der er uafhængig af det.

Hvis du gerne vil have dit eget firma, så skal du nok også have knyttet en hjemmeside til det firma, som er lokal relevant så hvis du du bor i Haslev , skal den have fokus på seo haslev.. Måske kan du selv sætte den op, eller også har du brug for professionel assistance til den del af firmaet. Det er vigtigt at have en god og velfungerende hjemmeside, hvis du skal gøre dig synlig på nettet. Det er jo forudsætningen for, at der kommer noget trafik på din hjemmeside.

At have en fysisk funktionsnedsættelse behøver slet ikke at være en hindring for at have et skønt liv med både motion og et spændende arbejdsliv.