dd33

Nu er sommeren snart omme. Derefter går vi vinteren i møde, og den, julen. Det bliver en travl tid, så det ville være en god ide at have nogle julegaveideer klar allerede nu. Tiden går hurtigt, og lige om lidt så er det december og du har ikke købt nogle gaver. Når julegaveracet går i gang, så bliver det svært, og der er mange mennesker ude for at nå det sidste inden den store aften. Kom allerede i gang nu. Led ikke længere, for her er de bedste julegaveideer til manden i dit liv. Om det så er din far, bror, kæreste eller ven, så kan du finde inspiration her

Flyv og film – Gør strandturen lidt sjovere 

Hvis du ikke ved, hvad du skal give manden i dit liv, så er en drone den perfekte gave. Du kan forære ham en Holy Stone Drone. Det er en rigtig god drone, som du styrer med din smartphone. Så kan du filme strandturen oppefra næste gang I er ude at bade. Det er en god drone. Den passer både til begyndere og til eksperter. Om det så er en mand eller en dreng, som skal have denne gave, så vil den helt sikkert vække den indre dreng i den, som får den juleaften.  

julegaver

Apple AirPods 

Hører han meget musik? Vil du gerne forære ham en moderne gave, som er stilren og holder? I dette tilfælde så skal du overveje Apples nye trådløse høretelefoner. De har den karakteristiske hvide farve og form som de klassiske høretelefoner fra Apple. Men de er trådløse, så man slipper for al det ledningsværk. Det vil han blive glad for. Plus så vil han være med på moden. Det kan også være, at han elsker at lytte til lydbog eller han pulser løs nede i fitnesscentret. I disse tilfælde vil det være perfekt at have nogle trådløse høretelefoner. 

gavebånd

Nintendo Switch 

Har du en gamer i tankerne? Så skal du seriøst overveje at give ham en Nintendo Switch. Den er designet til at være bærbar. Den kan både kobles til tv’et, men også fungere trådløst. Så er der også lige kommet et nyt Zelda spil, som enhver burde prøve. Det er et open world Zelda-spil. Det vil bringe nostalgien frem i enhver, der har spillet i 90’erne. Det kan også være, at han har lyst til at spille med børnene. Men det kan også være, at han har lyst til at spille for sig selv. I begge tilfælde så vil denne spilkonsol være en fantastisk gave.

Hvis din mand har et stort skæg, som du er træt af at se på. Så kan du også forære ham en skægtrimmer. Sådan en – og underbukser – går man aldrig galt i byen med.