dd33

Det er ikke altid, at resten af ens familie er lige så passioneret omkring træning og fysisk aktivitet, som man selv er. Derfor kan det være rigtig svært at dele sine interesser. Hvis man er lidt snedig, kan man dog finde sjove idéer til at lokke sin familie eller endda venner til at røre sig lidt ekstra. 

Hvad end det er til familiefødselsdagen eller man blot skal lokke vennerne med ud at træne, så er det altså muligt. Det behøver slet ikke at være så svært som man går og tror. 

kvinde_yoga

Inddrag fysiske aktiviteter til familiefødselsdagen

Uanset om du skal lej et festtelt, eller I holder fødselsdagen indenfor, så er det er altså en perfekt mulighed for at inddrage nogle fysiske aktiviteter. Ofte når man holder fødselsdagen, bestemmer man selv, hvad der kommer til at foregå. Så kan familien brokke sig alt det de vil, men det er stadig, dig der bestemmer, hvad der skal ske. 

Eksempelvis kan I indføre nogle børnelege, hvor selv de ældste i familien kan være med. Det kan også være, at I har fødselsdag nær en højtid eller mærkedag. Hvad med at slå katten af tønden? Der får man både gang i lattermusklerne, men helt bestemt også armen. Din familie vil slet ikke opdage, at de får lidt sved på panden.

Skattejagt er også meget populære og ikke kun for børn. Du kan eventuelt lave en præmie til vinderen. Vinderen er selvfølgelig dem, der først finder skatten. Når det er på tid, er det helt sikkert at familien vil gøre lidt ekstra ud af at finde den hurtigst.

flere_mennesker_yoga

Introducer din venner til yoga

Det kan også være svært at få sine venner til at elske motion lige så meget, som man selv gør. Det handler dog alt sammen om at finde noget, de også vil kunne lide. Det er langt fra alle, der er vilde med spinning eller styrketræning. De to former er også meget voldsomme at begynde med. 

Langt de fleste kan være med til yoga. Det kræver ingen kondition eller bestemt kropstype. Man skal bare gøre det så godt, man kan. Som sådan handler det blot om at få udstrakt sin krop. Derfor er det også en god idé at starte med denne form for træning, når du skal introducere dine venner til træning. Så sikrer du dig, at de får en succesoplevelse fra start – og ikke går grædende fra spinningtimen, fordi deres numse gør ondt.

Det kan være lidt grænseoverskridende at se alle de andre yogi, der er super gode til yoga, men hvis du sætter din ven eller veninde ind i, at det ikke handler om at være bedst til yoga – så skal det nok gå.