dd33

En ting der sjældent bliver snakket om når det handler om at dyrke motion, er hvor vigtigt det også er at huske at slappe af. Dyrker du motion hver evig eneste dag og giver du sjældent din krop mulighed for at slappe af, ender du med både at miste din passion for træning og i værste tilfælde køre din krop fuldstændig død.

Når du slapper af giver du din krop mulighed for at genoplade og gør du ikke dette, ender det med kroppen panikker og hurtigt tager på igen hvad det er du lige har tabt.

Udover dette er afslapningen også blot vigtig for dit mentale helbred og dit psykiske velvære er også en vigtig del af din motion.

Stue

Rummet skal helst være lækkert at se på

Intet er mindre afslappende end at forsøge at slappe af i et rum der ikke er pænt indrettet. Du synes billederne hænger forkert, farverne passer ikke sammen, møblerne er ikke komfortable. Sådan et rum har man ikke lyst til at slappe af i.

Tænker du at flytte om i din stue eller dit soveværelse for at gøre det afslapningsværdigt, så bør du tage et smut forbi byhornsleth.dk. Her finder du lækre møbler i nordisk design, som gør interiør design nemt. For næsten ligegyldigt i hvilket rum og hvor i det rum du sætter, kommer det til at se sindssygt godt ud.

Kvinde der sover

Husk at få dine otte timer

Af al’ afslapning er søvnen nok den vigtigste. Får du ikke de timer om natten du skal, går der ikke længe før din krop ikke længere kan holde til din træning, og det føles som om du sidder helt fast uden nogen fremgang.

Får d ikke den søvn om natten du skal, kan din krop ikke udvikle sig som du gerne vil have den til, og du vil føle dig meget mere træt efter træningen end du plejer.
Har du for dårlig vane at sidde og arbejde til langt ud på natten kan du eventuelt sætte en alarm som minder dig om din sengetid, så du er sikker på at få dine fulde otte timer.