dd33

Vi lever i en tid, hvor kost og motion skal gå op i en højere enhed. Det kan dog være svært at blive ved med at holde sig selv motiveret til at træne og spise sundt. Der kan hurtigt komme dårlige undskyldninger på banen. 

Det er derfor vigtigt at finde en form for motion, der giver lysten til at træne og holde sig selv i gang. Der findes mange forskellige lande, hvor det er muligt at dyrke motion. Hvis du er glad for at rejse og opleve andre kulturer, kan du forene både rejse og motion i en skøn kombination. 

Pung uden penge

Et maraton i udlandet

Mange mennesker har en bucket-liste, hvor det handler om at krydse så mange ting af listen som muligt, inden man stiller træskoene. Et maraton kan være en oplevelse for livet, der helt sikkert skal krydses af listen. Hvis du samtidig elsker at rejse og opleve verden, kan du vælge at løbe et maraton i udlandet. Du kan altså holde motivationen og gejsten for træningen oppe, fordi du har en rejse at se frem til. Du kan sågar tage familien med på rejsen og på den måde kombinere ferien med motion. 

Det er først og fremmest vigtigt at finde ud af, hvor rejsen skal gå hen. Du kan løbe maraton i mange forskellige lande. Måske har du altid haft en drøm om at rejse til Kina. Her kan du løbe maraton i fantastiske omgivelser på Den Kinesiske Mur. Det kan også være, at du og familien altid har drømt om at komme på safari i Afrika. Den eventyrlystne løber har nemlig mulighed for at løbe maraton blandt de vilde dyr på savannen i Sydafrika. Hvis du er heldig, kan du måske spotte The Big Five. 

Få råd til rejsen

Det kan være en dyr fornøjelse at kombinere rejse og motion. Det er derfor en mulighed at tage et hurtigt og nemt lån. Fordelene ved at låne penge ved onlineudbyderne er blandt andet, at du kan låne penge, hvis bare du har en enhed, der kan gå på nettet. Desuden kan du hurtigt få pengene udbetalt, og udbyderne skal ikke vide, hvad pengene skal bruges til. 

Ulemperne ved at lån penge online er dog, at renten ofte er højere end andre typer af lån. Desuden har du ikke mulighed for at sparre med en bankrådgiver. 

Der findes mange forskellige udbydere online, og det kan derfor være en god idé at sammenligne de forskellige typer af lån. Her kan du sammenligne laveste rente, og du kan sammenligne de forskellige beløb. På den måde kan du finde det bedste lån, der passer til dig.         

Silhuet laver yoga

Et yoga-eventyr 

En yoga-rejse er en lidt anderledes form for rejse, hvor både motion og ferie bliver kombineret. Du får både god motion, og samtidig er der mulighed for at opleve en helt anden kultur end den danske. Det vil med garanti give minder for livet. 

På yoga-rejsen kan du tage et kursus på en måned, og når du vender hjem, har du mulighed for at undervise i yoga. Du kan dermed både bruge rejsen til at finde ro i dig selv, og du kan bruge yoga-kurset, når du vender hjem.