dd33

Det har været svært at holde formen ved lige under nedlukningen, og det er vist kun de færreste der har lykkedes 100% med dette. Når fitness også er lukket ned, er det desværre kun hjemmetræning eller udendørs træning med sig selv og/eller sin omgangskreds, eller hvis man kender en der har et mindre hjemmefitness man kan benytte. Det gør det ikke ligefrem nemmere at vedligeholde sin form, og derfor er det som sagt kun de færreste der faktisk formår at forblive i god form.
Det kan dog være en god idé, at gøre en indsats med hjemmetræningen – specielt nu hvor sommeren er rundt om hjørnet, og man jo selvfølgelig gerne vil se bare nogenlunde anstændig ud.
Derfor kommer vi med et par gode tips til, hvordan du vedligeholder formen derhjemme når nu ikke fitness har åbent.

Invester i dig selv med noget hjemmeudstyr

En rigtig god måde at sørge for at man holder sig i form derhjemme er, at investerer i sig selv. Når først du har brugt penge på noget, så er man automatisk mere investeret i at bruge det. På samme måde glæder man sig også til at prøve sit nye udstyr, så det er altså win/win at købe noget hjemmetræningsudstyr.
Du kan f.eks. købe en træningsmåtte, et par vægte og måske en kettlebel eller to. Men disse redskaber er du allerede der godt dækket ind til at stable en god hjemmetræning på benene, og så er det også noget du kan bruge selv når Danmark lukker op igen, hvis ikke du har tid til at tage i fitness, eller hvis du skal have lidt træningsredskaber med i sommerhus engang.

Hop i træningstøjet fra morgenstunden af

Hvis du har svært ved at motivere dig selv til at komme i gang, er et godt tip at hoppe i træningstøjet fra morgenstunden af. Så har du allerede tøjet på, og så snart den positive tanke lander i baghovedet på dig, så tager du fat i den og kommer i gang med det samme!

Du skal altså ikke først til at klæde om eller gøre dig klar – du er allerede klar.

Gå lange turer hvis ikke du gider at træne

Det er ikke altid lige motiverende at træne derhjemme – selv med ovenstående udstyr bliver det hurtigt ensformigt, og så er det også okay at ty til andre metoder.

Hvis ikke man er den største løber, eller hvis ikke man gider at løbe, så kan man altså også godt holde kiloene af sig ved at gå lange turer. Kalorier er kalorier, og hvad end du smider dem ved 30 minutters intensiv træning, eller ved at gå en tur på halvanden time betyder ikke noget.