dd33

Der er mange, der forbinder motion med at stå og svede side om side med andre nede i det lokale fitnesscenter eller at løbe eller cykle rundt på de mange stier, som der findes i det lokale område. Det er det også, men det kan også være så meget mere end det. Og uden at du ved det, så er mange af dine daglige gøremål faktisk også med til at holde dig i en god form. Det er for eksempel noget, der kommer tydeligt til udtryk med dit husarbejde lige fra at tømme opvaskemaskine til at vande blomster i haven. Læs mere om det herunder.

Når du gør rent i hjemmet, får du rørt hele kroppen

Når du gør rent i dit hjem, kommer du vidt omkring, og du får rørt en stor del af dine muskelgrupper i din krop. Din puls kommer i vejret, når du svinger rundt med din støvsuger, og derfor får du dyrket en god omgang cardio. Tager du alle lister og hjørner med, kommer du også til at bruge kroppen på at komme ned i hug, og derved er du med til at træne dine muskler i bagen og i dine lår. Når du banker dine tæpper af som for eksempel dit flotte og billige lammeskind, oplever du, at du bruger musklerne i dine arme, og dermed får du meget hurtigt brugt hele din krop og aktiveret alle dine muskler, når du gør rent i dit hjem.

rengøring

Dit havearbejde sørger for, at du træner godt igennem

Bevæger du dig ud i haven gælder det samme. Når du går rundt med din plæneklipper, får du også brug dine overarme, lige såvel som du får trænet de større muskler i dine ben, når du rejser dig op og sætter dig på hug om og om igen for at komme ned og fjerne ukrudt i dine bede. Det er for eksempel også noget, der gælder, når du planter færdighæk i din have, idet du her både skal grave og plante. Hvorefter du skal vande og vedligeholde. Det er alt sammen noget, der holder dig fysisk i gang i lang tid.

havearbejde