dd33

Synes du til tider, at det er kedeligt at løbe alene? Eller har du svært ved både at nå løbeturen og at skulle gå med hunden? Så kan du nemt tage hunden med på tur. Kør en tur ud af byen og løb med hunden et sted, hvor I kan træne uforstyrret. Du vil helt sikkert opleve, at du har fået en ny fortrinlig løbemakker, som altid vil sætte pris på dit selskab. 

hund og mand

Hvordan kommer jeg af sted?

Hvis du har en bil, kan du tage hunden med i bilen og køre ud til en skov, strand eller et mere øde område og løbe med hunden der. Hvis du skal løbe med hunden inde i byen, skal den være meget velopdraget og vant til at være i trafikken. Det kan godt være udfordrende, derfor kan det være at foretrække at tage ud af byen.

For at tage hunden med i bilen er det en god idé at investere i et hundegitter. På den måde kan hunden ligge i bagagerummet og ikke hoppe over på bagsædet, mens du kører. Læs mere om hundegitter her, hvis du vil vide mere. Hundegitteret kan nemt justeres, og så er du klar til at tage hunden med hvor som helst. 

Familietur

Det kan også være oplagt til, hvis hele familien tager på tur, og hunden kan være med i bagagerummet. Så kan I alle tage på en gåtur i skoven eller ud og løbe eller cykle alle sammen. 

Det er en sund aktivitet, og I vil sikkert opleve, at det binder jer sammen som familie. 

På tur med din hund

Hvordan løber man med en hund? 

Du kender bedst selv din egen hund, og du ved, om den skal være i snor eller ej. Hvis hunden skal være i snor, kan du binde denne rundt om håndleddet og løbe af sted. Det vil dog være nemmest for dig, hvis hunden kan løbe ved siden af dig uden snor. Det kan tage nogle gange, før hunden forstår og lærer, hvordan den skal gebærde sig. 

Derfor skal du måske lige bruge et par gange, hvor I øver jer. Derefter vil det blive en sand fornøjelse for jer begge.