dd33

Motion er vigtigt for kroppens sundhed og dit mentale velvære. Det er kendt for de fleste. Det kan dog være svært at få øje på livskvaliteten hvis alt går op i motion, træning og sund kost. Her handler det nemlig om at finde den rette balance. Motion bliver bare sjovere hvis det er for din egen skyld og der er balance i tingende. Dette kan du læse meget mere om nedenfor.

Gør træning til en integreret del af din hverdag

Hvis træning og motion skal være kontinuerligt ska det indgå i din hverdag. For at gøre det til en integreret del af hverdagen skal det gøres til en vane og en rutine. Det betyder nemlig at du vil nå frem til et punkt hvor du ikke længere kan undvære det. Dette gøres ved at indlægge træning på faste dage, men også at finde den eller de motionsformer du bedst kan lide og dyrke dem. Herefter skemalægger du din uge og holder dig til planen ligesom så meget andet.

løb

Husk også alt det, der giver dig glæde

Træning og motion kan godt være den hårde del af hverdagen. For at finde balance og gøre det allermest sjovt skal man også gøre de ting der giver dig livskvalitet og glæde. Det kan være at nyde god mad og alkohol. Det skal der være plads til. Dog kan det være mere værdifuldt såfremt du fokuserer på den rette mad eller den rette alkohol. Det kunne fx være et godt tilberedt måltid, spise på restaurant eller lignende. Og i stedet for bare at drikke de sædvanlige øl, kan det være du i stedet investerer i en god flaske gin. Når man vælger at ”synde” skal det gøres rigtigt og med mest mulig værdi.

Balance er vejen frem

Balance i tilværelsen vil tilføre mest mulig værdi. Intet er lige så sødt uden alt det sure. Træning og motion kan være surt, men med den rette balance kan du opnå at det bliver sjovere og bliver en del af den hverdag, hvor der både er surt og sødt. Så husk at finde den motionsform der passer dig bedst, indlæg træning så det passer i din hverdag og hold fast i dine rutiner så de med tiden bliver til vaner. Derudover skal du fokusere på livskvaliteten ved at nyde de ting du holder af, men husk ikke at gå på kompromis. Med den rette balance finder du størst glæde ved din træning og motion i hverdagen.