dd33

Hvis du synes, at det er sjovt at hoppe i trampolin, eller træner du spring på et mere seriøst niveau, så kommer du til at elske en airtrack. En airtrack er den nye moderne trampolin, som du kan hoppe springe og lege på.

Den er flad og aflang, og så er den oppustelig – lidt ligesom en hoppeborg, bare fladere. Den kan bruges både for sjov og for alvor, for der er et uendeligt antal timer med hop og spring i den. Og så er den virkelig smart. Her kan du se mere om, hvorfor airtracken er så spændende.

Hop

Hvad kan du på en airtrack?

En airtrack kaldes også en springbane. Det gør den, fordi den er beregnet til at springe på. Du kan for eksempel bruge den til at træne de spring, som du bruger i forbindelse med springgymnastik på. Dyrker du en anden form for sport, hvor du springer, så er den også meget velegnet. Det kan for eksempel være som understøttelse til følgende sportsgrene:

  • Højdespring, længdespring, hækkeløb eller lignende
  • Håndbold
  • Basketball
  • Tårnspring
  • Ballet 

Brug den også gerne, hvis du i det hele taget vil træne ben, ryg og balance. Du kan selvfølgelig også bare bruge den for sjov. En airtrack kan give dig højere spring og blødere landinger.

Vælg en airtrack af god kvalitet

Som det er med alle produkter, så kan det selvfølgelig godt betale sig at gå efter en airtrack af god kvalitet. Så får du en, der kan holde længe og yde meget. 

En airtrack fås i forskellige størrelser og forskellige tykkelser – og i forskellige kvaliteter. Kig efter en, hvis størrelse og tykkelse passer til dit formål og husk den gode kvalitet. Det betaler sig i længden og i forhold til oplevelsen.

Især tykkelsen har en betydning. Vælg helst ikke en, der er under 15 cm høj, når den er pustet op. Det giver dig de bedste vilkår for spring og seriøs træning.

Den er lavet af en kraftig PVC, hvilket er et meget solidt materiale, som holder sin spændstighed i lang tid.

Udstrækning

En airtrack er praktisk

En airtrack er på flere måder meget mere praktisk end en traditionel trampolin. Den fylder for det første langt mindre. Det gælder både, når den er pustet op, og når den ikke er i brug. Den er derfor klart nemmere at have med at gøre.

Da den ikke fylder så meget eller vejer ret meget, så er den meget fleksibel. Den er nem at bære et andet sted hen, og når den ikke er i brug, så er den også nem at sætte af vejen. Det foregår dog lettest, hvis I er flere om at flytte den.

En anden stor fordel er, at den kan bruges både indendørs og udendørs. Dermed kan du træne på den i al slags vejr, og vælger du en af en forholdsvis beskeden størrelse, så kan du træne på den i dit eget hjem. Det gør din træning meget fleksibel, og du kan træne når som helst. Når du skal transportere den, så er det nemmest at gøre i den medfølgende taske.