dd33

Motion er godt og sundt – det er vi alle enige om. Desværre kan nogle former for motion godt blive kedelige og ensformige. En form for motion, der aldrig bør blive kedelig, er den motion man kan få i sengen. Med sexlegetøj kan du gøre oplevelsen både endnu sjovere og endnu frækkere. Det er en form for sjov motion som de fleste kan lide.

Sexlegetøj er godt for helbredet

Motion er godt for helbredet. Sex er motion. Derfor er sex godt for helbredet. Dette gælder ikke blot, sex med en partner, men også hvor du kun er dig selv. Undersøgelser fra Canada viser, at sex i gennemsnit forbrænder et antal kalorier, der ligger imellem det man forbrænder ved en rask gåtur og det man forbrænder ved en løbetur. Det er altså ikke helt lige så god forbrænding som ved en løbetur, men det er deropad. Udover at man forbrænder kalorier ved sex, øger det også produktionen af en masse gode stoffer, som dopamin og endorfiner, hvilket også er godt for både det fysiske og psykiske helbred. Og det gode er, at du ikke behøver en partner for at få alle disse fordele. Med sexlegetøj kan du nemlig klare det hele selv.

pude

Der findes mange forskellige slags

Der findes mange forskellige slag af erotisk legetøj. Til kvinder findes der blandt andre vibratorer, dildoer og buttplugs. Der findes sexlegetøj i mange forskellige farver, former og størrelser, og med mange forskellige funktioner. Hvad man skal vælge, kommer helt an på ens personlige præferencer. Alles kroppe er forskellige og det er forskelligt, hvad man tænder på. Hvis du ikke selv er klar over, hvad der virker for dig, er det en god ide at prøve dig frem. Til mænd findes der også forskellige slags sexlegetøj fra sexdukker til penisringe eller buttplugs. Igen er det de personlige præferencer, der spiller ind over, hvad man skal købe. Igen findes der også sexlegetøj til brug som par. I denne kategori finder man også meget udstyr til bondage og BDSM, som man kan udforske sammen med en partner, man er tryg ved. Dette kan gøre motionen i sengen endnu sjovere og endnu mere frækt.

Brug det alene eller sammen med en partner

Sexlegetøj kan bruges til fræk hygge alene eller det kan hives frem til sjov med sin partner. Alene kan det give noget ukendt og spændende, der kan føre til helt nye og hede orgasmer. Med en partner kan det også spice samlejet op. Det kan både bruges til noget erotisk forspil, hvor man kan pirre hinanden. Eller det kan bruges under selve samlejet til at opleve helt nye sensationer. Sexlegetøj kan uden tvivl gøre din motion meget sjovere og mere spændende.