dd33

Der er mange mennesker, der har mange praktiske projekter i boligen. Nogle synes, at det er herligt at gå at ordne og istandsætte i boligen, andre synes, at det er både anstrengende og irriterende at skulle bruge så meget tid, penge energi på den slags projekter.

Uanset hvordan du har det med det, så er det noget, du er nødt til at forholde dig til. Din bolig skal holdes vedlige, og det koster både penge og energi.

Du kan jo også vælge at betragte det som rigtig god motion, når du sætter dit hus i stand eller bygger til eller bygger nyt. Gør du det, så slår du to fluer med ét smæk. Du får ordnet din bolig, og du får noget godt og effektivt motion.

Stue

Gør du det selv helt eller delvist?

Er du en habil hobby-håndværker, så er der nok mange opgaver, som du selv kan løse. Så kan der være ting, som du er nødt til at hyre en professionel fagmand for at få lavet, men er der bare noget af det, som du selv kan lave, så sparer du penge i den sidste ende.

Er det med håndværkeropgaver slet ikke dig, så er der nok alligevel noget, som du kan lave. Uanset om du laver hele renoveringen selv, eller du får et firma til at gøre det, så kan du godt finde noget effektiv træning i det.

Oprydning og grundig rengøring er også bevægelse, der kan gå ind under betegnelsen motion.

Hold prisen til håndværkere nede

Til de opgaver, som du er nødt til at have en professionel til at ordne, kan du få god hjælp til at finde de gode tilbud. Her på Byg til lavpris får du en opdateret liste over nogle af de billigste tilbud til din bolig og til dit byggeri.

Ved at tjekke den liste kan du holde dine udgifter nede på et minimum. Når du har en vis garanti for, at arbejdet bliver udført ordentligt, så kan du jo lige så godt benytte dig af et økonomisk godt tilbud.

Byggeglæde

Betragt husarbejde som motion

Alle former for husarbejde er motion. Og så får du oven i købet forbedret din bolig, imens du er i gang med det. Sådan noget som rengøring og oprydning er god og regelmæssig motion. Dertil kommer sådan noget som havearbejde, at male, at bygge og reparere, det er i hvert fald også god motion.

Når du tænker på arbejdet på den måde, så er det nok alligevel ikke så slemt. Så sker der det, at du får brændt nogle gode kalorier af, imens du får en masse praktisk fra hånden. Det må jo siges at være fint. Og nogle projekter er faktisk også ret sjove og givende at lave.