dd33

Skal der være maks tempo og styrke på, når du skal bevæge dig? Så kunne du overveje en sport, som involverer både vand og vind. Kunne du se dig selv stå på et surfbræt, være spændt efter en motorbåd på vandski, kitesurfe eller lignende? Kunne det være fedt, så burde du nok arbejde på at realisere noget af det. Men pas på: det kan være stærkt vanedannende, den slags.

Kite surfing

Start med en prøvetur

Inden du skynder dig at anskaffe dig alt muligt udstyr, så kunne du jo gå lidt mindre forhastet til værks ved at tage nogle prøveture i forhold til de forskellige former for vandsport, der findes.

Find ud af, hvor du kan komme til at prøve det i nærheden af, hvor du bor. Herefter kan du kontakte stederne og høre, om det er muligt at få en prøvetur. Når du først har prøvet de forskellige aktiviteter, så kan du langt bedre beslutte, hvilken en af sportsgrenene du helst vil bide skeer med.

Med mindre du er det fødte naturtalent, så skal du ikke regne med, at du kommer til at mestre kunsten i løbet af den første prøvetur. Men du kan alligevel nok danne dig et godt indtryk af, om det er noget for dig eller ej.

Den prismæssige side af sporten

Hvis du nu bliver bidt af en vild vandsport, så må du have noget udstyr. Det kan godt være, at du til at begynde med kan låne dig til udstyret, men på sigt kommer du til at investere i det udstyr, der er nødvendigt. Det er da også fedest at have sit eget.

I forbindelse med aktiviteter på vand, så bør du også tænke på noget sikkerhedsmæssigt. Derfor bør du vælge noget udstyr af en god kvalitet. Kvalitet koster altid ekstra. Og vandsportsudstyr har i forvejen nogle priser, der er til den dyre side.

Det kan være, at du er nødt til at tage et mindre lån for at kunne finansiere din nye hobby. Det kan være en fin løsning, hvis du ikke lige har det engangsbeløb, som det kræver for at komme godt i gang med vandsporten.

Vandski

Det er vildt, og det er sjovt

Når du så efterhånden mestrer disciplinen, så kan du se frem til mange timers benhård træning på vandet. Her får du virkelig brugt din krop helt ud i ekstremerne, og det er bare så fedt. Samtidig er det også virkelig sjovt. Også selv om du gang på gang ryger i vandet, så er det bare en del af gamet.

Derfor er ekstrem vandsport ideelt for dig, som nærmest ikke kan få det vildt og hårdt nok – samtidig med at det er sjovt. Det er så fedt at blive god til sådan en sport og hele tiden kunne forbedre sig. Hvis du bliver bidt af det, så er der ingen vej tilbage.