dd33

Motion er rigtig vigtigt for os alle sammen. Nogle løber eller cykler, mens andre foretrækker at styrketræne. Hvad end du foretrækker, er det bare med at prøve at gøre det lidt sjovere. Flere vælger for eksempel at sætte nogle mål, de vil opnå. Dette kunne jo være at være i stand til at løbe et bestemt antal kilometer indenfor en måned. Det kunne også være, at du vil kunne bænkpresse 60 kilo eller dødløfte 100 kilo for eksempel. Det er bare med at have nogle mål, for det føles virkelig godt, når du opnår dem.

vægtsstang

Find ud af, hvad der motiverer dig

Hvis du dyrker motion, kender du sikkert godt til mangel på motivation til tider. Når du endelig har weekend, og ligger rigtig godt i sengen, kan det være svært at tage sig sammen. Derfor er det med at finde ud af, hvad der kan få dig i gang. Nogle finder for eksempel en træningsmakker, der kan holde dem i ørerne. Det fungerer faktisk ganske udmærket for flere. Andre gange er det godt bare at have et mål. For så er du jo nødt til at træne for at opnå det. 

En anden god måde at få motion på, er at cykle til og fra arbejde eller skole. Det kan hurtigt blive nogle kilometer om ugen, du så får cyklet. Der er også flere, der arbejder for Wolt. Her vil du bringe mad ud på cykel, hvilket altså giver en masse god motion. Samtidig oplever du både naturen og bylivet, og ser steder, du sikkert ikke har set før. Lær mere om Wolt her. Udover motionen får du naturligvis også tjent lidt penge. Det fungerer altså ganske udmærket som et studiejob for eksempel.

frugt

Hvis du vil leve sundt, bør du også huske kosten

Godt nok er motion en vigtig og sund ting. Men du skal også huske dit indtag af mad samt drikkelse. Dette er især vigtigt, hvis du styrketræner for at få opbygget dine muskler. Så hjælper det altså ikke noget, at du træner fem gange om ugen og ellers spiser slik, frysemad og drikker sodavand. Det opbygger du nemlig ikke særlig meget muskelmasse på, og det er heller ikke sundt.

Dog er det lige meget, om du styrketræner eller ej. Kosten er nemlig vigtig for os alle, hvis vi vil have det godt. En sund og varieret kost leder til et større overskud samt en kropslig og mental balance. Det er rigtig vigtigt, lige meget om du arbejder eller studerer, eller hvad du nu laver. Selvfølgelig skal der da også være plads til lidt godt en gang imellem. Der sker jo ikke noget ved, at du lige spiser lidt slik eller chips. Men er det en hverdagsting, er det ikke godt for din krop. Husk derfor altid at overveje, hvad du indtager.