dd33

Går du med en lille drøm i maven om at starte din egen fitnessblog op? Det kan der være mange grunde til. Flere starter med det for at kunne dokumentere deres eget forløb, mens andre helt simpelt gør det fordi, de ikke kan lade være. Fælles for alle er dog, at man som blogger kommer med en masse gode råd og tips til, hvordan du kan optimere din sundhed. Har du længe gået med tanke om selv at starte din egen blog op, så har vi samlet en række ting, du skal overveje inden da. 

To personer, der arbejder med markedsføring

Reklame

Når det kommer til blogger-verden, og generelt hele influencer-verden, er det fyldt med reklamer alle vegne. Du kan også være så heldig at modtage nogle produkter fra firmaer, der blot vil have, at du deler produkter. Inden du giver dig i kast med din blog, er det derfor vigtigt at have læst op på de juridiske regler inden for reklamer. De sidste par år er reglerne nemlig blevet endnu strengere, så det kan koste dig rigtig dyrt. Det ville være super ærgerligt, hvis du modtog en dejlig terrassevarmer fra et firma, men glemte at skrive, det var en gave fra firmaet i din blogpost. Det kan være kedeligt at læse juridiske regler igennem, men utrolig vigtigt, hvis du ønsker en succesfuld blog. 

Lær hvordan, du når ud til flest mennesker

Når det kommer til at have en bredt publikum, kan det tage lang tid at opbygge sig netop den mængde læsere, man ønsker. På det seneste har man dog set en stor opblomstring af såkaldte SEO-firmaer. SEO står for søgemaskine optimering, og er helt enkelt den måde, du optimerer dine chancer for at nå højere på en eventuel google søgning. Der mange tricks og gode idéer inden for disse, men hvis du virkelig ønsker at være succesfuld, bør du kigge efter en SEO-firma, da de har allerbedst styr på tingene. Det kan være lidt af en jungle at bevæge sig rundt i til at starte med. Det er også andre måder at markedsføre sig på, så hav derfor blot et SEO-firma som mulighed – det er ikke sikkert, det er det rigtige for dig. 

Pige løber

Vær passioneret

Sidst men bestemt ikke mindst er det vigtigt at være passioneret. Måden man virkelig holder læserne til ilden er, når de kan mærke din passion gennem dine billeder og ord. Det betyder ikke, at du skal dedikere hele dit liv til bloggen, men hvis det i forvejen er et interesseområde hos dig, så fylder det naturligt meget. Ved at vælge en hobby eller fritidsaktivitet som start for din blog, vil du også opleve, at du ikke lige så hurtigt går død i det.