dd33

Hvor fedt kunne det ikke være at have dit eget motionsrum? Forestil dig, at du indretter et rum derhjemme, hvor du har alle mulige motionsredskaber. Så kunne du bare gå derind, når du lige skulle træne lidt. 

Hvis du havde det, så ville du ikke først skulle tage hen i fitnesscenteret, alle redskaberne var indstillet til dig og der var altid ledigt ved de redskaber, du skulle bruge.

Har du pladsen til det, så kunne den drøm sagtens gå i opfyldelse.

I motionsrummet

Byg dit motionsrum op

Rom blev jo som bekendt ikke bygget på én dag. Det gør dit motionsrum heller ikke. Du må starte med at se på, hvor meget plads der er i det rum, der skal blive dit personlige motionsrum. Herefter kommer beslutningerne om, hvilke redskaber og maskiner, du skal have i rummet.

Så får du lige præcis de redskaber, som du helst vil bruge, og du behøver slet ikke at tænke på dem, som du alligevel aldrig bruger. På den måde bliver det et fuldstændig skræddersyet motionsrum – lige efter din smag.

Du kan jo eventuelt også sætte nogle spejle op på væggen og have et fedt musikanlæg, så du selv kan vælge, hvilken musik du skal motionere til.

Det koster nogle penge at etablere et motionsrum

Med mindre du bare kan nøjes med en barre til at træne ballet ved, så kommer det selvfølgelig til at koste nogle penge at få etableret sådan et motionsrum. Til gengæld vil det være en god investering i dit helbred.

Desuden vil der være tale om nogle engangsudgifter, som du har i forhold til at etablere rummet. Når først redskaberne og maskinparken er placeret, så kan du jo kvit og frit benytte rummet lige så tosset, du vil.

træningsredskab

Finansieringen af rummet

Måske har du en økonomi, der godt kan bære de udgifter, som du vil få til dit motionsrum. Måske vælger du at anskaffe dig et redskab ad gangen og så bygge det stille og roligt op. Måske foretrækker du at tage et af de mange  billige forbrugslån, så du med det samme kan få sat rummet op, sådan som du gerne vil have det.

Find ud af, hvilke redskaber og maskiner, du gerne vil have i dit motionsrum, lav en oversigt over, hvad det kommer til at koste og find så ud af, hvordan du vil finansiere det. Om du vil låne det fulde beløb, eller du kan betale en del af det selv.

Find det forbrugslån, som passer bedst til dit projekt, og regn på, hvad det kommer til at koste dig i månedlige udgifter. Der skulle jo meget gerne være råd til det i dit budget – ellers kan du måske sætte ambitionerne lidt ned. Du kan jo altid supplere med flere redskaber.