dd33

Her på siden kan du finde en masse inspiration til, hvordan du gør din motion sjov. Det er vigtigt at have det sjovt med at motionere. Så gør du det nemlig mere, og du bliver ved med det i længere tid. Motion er afgørende for din sundhed og dit velvære, så det er kun godt, hvis du kan dyrke lidt mere af det.

Det behøver ikke være kedeligt at motionere. Faktisk er det slet ikke svært at få lidt sjov lagt ind. Det gælder også i andre af livets aspekter og oplevelser. Langt det meste kan gøre lidt sjovere på den ene eller anden måde. Ofte er der flere måder, du kan gøre noget sjovere på.

Kvinde ler i solskin

At have det sjovt er sundt

Når du har det sjovt og griner, bliver du sundere. Sjov og latter har en god effekt på din psyke og din krop – ligesom motion har. Du kommer i bedre humør helt generelt, hvis du jævnligt har det lidt sjovt. Griner du meget, bruger du mange muskler. Lattermusklerne er nok de muskler, det er allersjovest at træne.

Alting i din krop hænger sammen, så latter har en god effekt på hele din krop. Når du spænder op i lattermusklerne og slapper af i alle andre muskler, er det godt for dig. Det påvirker din psyke og dit stressniveau i positiv retning. Det kan få dig til at slappe af, hvis du er stresset, og meget mere.

Bring sjov til festen

Skal du til fødselsdag eller en anden fest, så kan du gøre den sjov.

Vær behagelig at være sammen med, og fortæl nogle sjove vittigheder eller historier. Tilpas helst dine jokes til selskabet. Det skal ikke kun være sjovt for dig selv.

Er det en lidt kedelig fest, kan du foreslå en fest-leg. Kender du ingen, så forbered dig hjemmefra. Hvis du har et par stykker at vælge imellem, kan du sikkert foreslå en, som alle er med på. Og så har du sat gang i noget sjov underholdning.

Noget andet, du kan forberede hjemmefra, er gaven. Fødselsdagsbarnet eller værten skal have en lille ting. Hvorfor ikke gøre den sjov? Giver du en sjov gave, kan den bringe sjov igen og igen. Modtageren vil få et sjovere liv.

De sjove gaver til festen kan også slå to fluer med et smæk. Giv en gave, som kan levere sjov underholdning til festen. Fx et sjovt spil, I alle sammen kan spille.

Guldfarvet gave

Bring sjov ind i hverdagen

Det er ikke fest det hele. Der er også hverdag. Hverdagen fylder mere end fest. Det er også vigtigt at gøre hverdagen sjovere. Så når du køber en sjov gave til din ven, der holder fest, så køb også noget til dig selv.

Kan du få lidt mere sjov ind i din hverdag, så vil du opleve dejlige effekter. Når du smiler og griner mere, får du mere energi. Den energi kan du måske bruge på at dyrke mere motion. Det får dig i bedre form, og så kan du holde til endnu mere. Så din gode cirkel kan starte med lidt sjov.