dd33

Kreativitet er ikke blevet en mindre vigtig faktor efter coronapandemiens indtog tilbage i 2020, faktisk tværtimod. 

Der skulle nemlig tænkes ud af boksen for at løse mange af de pludselige udfordringer, som både danskere og folk i store dele af resten af verden stod overfor. 

Coronakrisen var på den måde et udtryk for, hvor vigtigt det er at have stærke, kreative kræfter i ethvert samfund – og i sagens natur også det danske. 

Imidlertid er det ikke alle, der ved, i hvilke sammenhænge de kan udfolde deres kreative side – så her kommer tre forslag. 

motion på den sjove måde

På en designskole

På en designskole kan man i den grad få mulighed for at bringe sine kreative evner i spil, da det mere eller mindre er det, der er hele essensen. 

Det kan være ved at designe tøj, som er bæredygtigt eller på anden måde innovativt, eller det kan være ved at sy, farve og skitsere. 

Designskoler indeholder i sandhed et hav af muligheder for den kreative sjæl, der gerne vil udfolde sig i gode rammer med dygtige og ligesindede folk omkring sig. 

I fremtiden vil der uden tvivl være en stor efterspørgsel på de dygtigste, kreative mennesker, og en designskole er perfekt, hvis man gerne vil udvikle sig i den rigtige retning. 

Med sjov motion

Kreativitet har mange forskellige sider, og det er blandt andet den side, der omhandler kroppen, bevægelse og motion. 

Motion behøver nemlig ingenlunde at være ensbetydende med opslidende løbeture i al slags vejr, som man hverken kan lide eller har lyst til. 

Motion må gerne være sjovt, og man kan passende tænke i kreative baner for at finde lige præcis den form for sjov motion, man bedst kan lide. 

Det kan være alene eller i selskab med andre – det kan også være, at man udtænker motionsformen alene og afprøver den med sine venner eller familie. 

kreativ i værkstedet

I værkstedet

Et værksted er en glimrende arena for kreativ udfoldelse, for mulighederne for at afprøve, skitsere og bygge er så godt som uendelige, og kun fantasien sætter egentlige grænser. 

I mange værksteder kan man give sig i kast med alt fra at bygge opfindsomme fuglehuse af træ til at lægge sidste hånd på designet af en supersmart metallampe – som sagt tegner man selv grænserne for sin kreative formåen. 

Kreativitet kan altså vise sig i mange afskygninger, hvilket blot er et udtryk for dens mangesidede væsen.