dd33

Motionsferie er et særdeles velkendt begreb i det danske ferie-leksikon, og mange forbinder konceptet med store hoteller og resort-navne. Du kan nemt holde motionsferie på dine helt egne præmisser i det smukke og lokale Italien. Denne slags ferie er en af de bedste måder at opbygge og forbedre sin motionslyst, og Italien er en ideel destination hvis du vil nyde din ferie med masser motion. Pak trygt løbesko og træningstøj, og bliv guidet til motionsferie i Italien!

Huse i by

Rige muligheder for motion overalt i Italien

I Italien finder du rigtig mange destinationer som alle åbner op for sjov og spændende motion. Om du er til vandring, løb, svømning eller styrketræning, så kan alle disse spille rigtigt godt sammen med klassiske ferieoplevelser som sightseeing, naturudflugter, og strandture.  

Italiens dramatiske landskab består af alperne og deres dale, skove, søer og strandområder. Al denne natur er fantastisk motiverende til en lang løbetur eller en dag på trekking stierne. Den store variation i naturen giver god grund til at opsuge den ene motionsfyldte naturoplevelse efter den anden. 

Føl dig som del af naturen imens du for eksempel går igennem alperne, og slutter turen med en afkølende dukkert i en klar skovsø. Også Italiens byer kan nydes til fods, og her kan du kombinere gåturen med sightseeing i den utrolige klassiske arkitektur. Hjemmesiden, feriespotter.dk kan guide dig til de bedste oplevelser i Italien samt andre destinationer. Følg linket for at finde ud af mere. 

Syditaliens landområder har fantastisk natur, og hér er der langt fra landsby til landsby. Sæt dig for eksempel som mål at løbe fra en af de små byer til en anden. Disse middelalderlige landsbyer er fantastisk smukke, og du kan tage en velfortjent pause på et lokalt ærkeitaliensk spisested. 

Italienske alper

 

Tag de gode oplevelser og inspirationer med hjem

Motionsferie er en af de bedste måder at lade sig inspirere til at fortsætte med de sunde vaner efter hjemrejsen. Når du efter ferien løber derhjemme, vil du have masser af dejlige minder som kan hjælpe med at motivere dig til at fortsætte med det sportslige på længere sigt. 

En ferie fyldt med motion er en god og alternativ måde at holde ferie på. Efter en motionsferie har du god samvittighed, fordi du har gjort noget godt for både din krop og dit sind. Lige meget om dit mål på ferien har været blot at holde din form ved lige eller at opnå helt nye ambitiøse mål, så er den motionsfyldte ferie et godt valg. Den sportslige ferie kan med god grund holdes i det naturskønne og solrige Italien, da du her finder fantastiske muligheder for at kombinere motion med mindeværdige oplevelser.