dd33

Det er fedt at kunne integrere sin sport i dagligdagen. Måske du kan cykle på arbejde, løbe til bussen eller gå en lang tur i din frokostpause? Måske du er typen til at give den maks gas og komme af med alt overflødig energi eller dagens spændinger og frustrationer ved at brænde en masse kalorier af, når du får fri fra arbejde?

Mand og by

Sport to-go

Det dejlige ved at dyrke idræt, som man ikke nødvendigvis har brug for redskaber eller fitnesscentre til at udføre er, at man er fleksibel. Lige så længe man har sin krop og måske et par løbesko, har man alt det, man har brug for. På den måde kan man tage sin sport med sig, hvor end man går. Og man behøver ikke at leve tæt på naturen, for at gøre dette. Byen kan sagtens bruges til parkour og løb, og der er aldrig en park, langt fra dig. Prøv altså at nytænke dine omgivelser, for der er mere end man umiddelbart skulle tro, der kan bruges som sportsredskab. Bænke, trapper og legepladser kan få en helt ny funktion for dig, som tør benytte sig af den. 

Par og by

Mad på vejen

Hvis du er en af dem, som dyrker meget sport, at der næsten ikke er tid til andet, så er madlavning nok et lidt tabubelagt tema. Det kan være svært at få dagligdagen til at hænge sammen, og hvis man derudover også vil fokusere på sin sport, er der desværre nogle ting, som især ernæringen, der får mindre opmærksomhed. Efter man har trænet sine muskler, er det uhyre vigtigt at restituere sin krop, så den er klar til den næste dag. En god måde at imødekomme sin tidsmangel på, er at gøre brug af, at man allerede er ude af huset, når aftensmad tiden nærmer sig. Man kan eksperimentere med forskellige sunde restauranter, og på den måde blandt andet lære byen bedre at kende. Hvis man er på farten, er det en god idé at benytte sig af forskellige apps eller takeaway-leveringsservicer. Her har man muligheden for at få maden bestilt direkte hjem til sig selv, så den venter på en der, eller også kan man snøre løbeskoene på fødderne og løbe en tur hen til selvafhentning. Du kan for eksempel benytte dig af appen Wolt, der lige nu har et tilbud med en rabatkode på 25 kroner. En anden effektiv måde at prioritere sin ernæring højere er ved at lave store portioner af sund, næringsrig mad, og så fryse resterne ned. På den måde vil der altid være lidt mad i fryseren til perioder med mere stress. Det er nemlig ærgerligt, hvis man ikke prioriterer sin ernæring, idet den kan komplimentere og understøtte din sport.