dd33

Motion behøver langt fra at være kedeligt, især hvis der er en belønning på højkant. Hvorfor ikke kombinere motion med en påskeægsjagt? Det kan være en god teambuilding aktivitet at lave sammen med dine medarbejdere, og giver sved på panden. 

Motion og motivation

Det kan være svært at komme i gang med at motionere. En motivationsfaktor kan være, at der venter en form for belønning i den anden ende. Belønningen kan bestå af alt muligt, men især dét at dyrke motion og den følelse af velvære det giver kan være belønning nok.

Fitnessudstyr

Motion er vigtigt for din sundhed

Det er vigtigt for både din fysiske og psykiske sundhed at motionere, og du vil få det meget bedre med dig selv. Der findes mange måder at motionere på. Det handler bare om at finde den motionsform, som passer til dig, og som du samtidig synes er sjov. På den måde bliver det meget lettere at komme afsted og i gang, i stedet for at blive træt ved tanken om det.  

Æggejagt for voksne

Jagten på påskeæg er ikke kun for børn, men kan være en lige så sjov aktivitet for voksne. På mange arbejdspladser sidder medarbejderne ned og arbejder i mange timer i løbet af en dag. Det kan derfor være en fordel at lave noget aktivt sammen, som samtidig styrker fællesskabet. 

Få pulsen op

Æggejagten kan finde sted udendørs for i eksempel i en skov, men arbejdspladsen kan også bruges til formålet. Jagten kan bestå af forskellige træningsøvelser, som får pulsen op samt udfordringer, som skal løses, før man får påskeæggene. I vil med garanti få en sjov dag, som både booster teamwork og konkurrencegen. 

Påskeæg

Tilføj træningsudstyr

For at øge intensiteten kan der tilføjes forskellige former for træningsudstyr. Det kan for eksempel være håndvægte, træningselastikker eller bolde. Aktiviteterne kan tilpasses efter niveau, så alle kan være med. 

Sæt pris på dine medarbejdere 

Hvis æggejagt ikke lige er dét, der skal til, men måske fortjener de alligevel en påskegave? Har dine medarbejdere gjort en særlig god indsats på det seneste og skabt gode resultater for virksomheden? Vis at du sætter pris på deres indsats ved at købe påskeæg til dem. Det vil uden tvivl skabe glæde, og en fortsættelse af den gode indsats fremadrettet. Påskegaverne indeholder alt fra chokolade og lakrids til skåle og lysestager fra anerkendte mærker. Gaverne er en fin gestus at sende medarbejderne hjem på og forsøder påskedagene.