dd33

Hvis du er en af de mange mennesker, der bare ikke er vild med motion og træning, så kan det være en god ide at finde nogle alternative måder at få mere motion ind i hverdagen. Der er nemlig vigtigt at holde sig aktiv nok i hverdagen, men du skal jo heller ikke gå rundt og lave ting du hader.

 gaatur med ven

Shopping centre og gågader

Er du til gengæld vild med at shoppe og gå rundt at kigge på tøj, smykker og hvad der nu ellers er, så er det faktisk en rigtig god form for motion. Så længe du vælger enten at tage ud i gågaden eller tage til det nærmeste shopping center, så er det en rigtig smart måde at få en masse skridt ind, og man skal jo gerne have omkring de 10.000 skridt om dagen. Onlineshopping gælder altså ikke her. 

Heldigvis er der mange, især kvinder, som sagtens kan bruge flere timer på at gå rundt og kigge i butikker. Det gode ved shopping er netop, at du næsten konstant er i bevægelse, og når du står stille, så står du stadig op. Så hvis du bare hader fitnesscentre og løbeture, så tage med veninderne ud og shoppe, måske en gang om ugen eller mere, så i rigtig kan få gået en masse. Det kunne jo være en god ide at gøre på Black Friday, da der er masser at se der. Se mere om tilbud på Black Friday lige her.

motion paa trappe

Andre alternativer?

Der findes masser af andre ting man kan gøre, hvis man ikke er så vild med at løbe 5km om dagen. Det kunne for eksempel være at indføre en regel om, hver gang man går op eller ned af trappen, tager man turen 2 eller 3 gange mere. På den måde får du faktisk en del mere bevægelse, end hvad du ellers normalt gør. Dette kan du også gøre med andre ting. Du kan også cykle eller gå til skole eller arbejde, selv de mindste detaljer gør en forskel i helhed. Man behøver ikke nødvendigvis at træne i fitnesscentre, bare ændre lidt på din hverdag. Små skridt giver store resultater i længden.