dd33

Der er i dag mange, der drømmer om at rejse ud i verden. Men frem for at ligge på en strand og dase, er der flere, der gerne vil bruge deres ferie på noget aktivt. Det kan være, at de gerne vil bestige bjerge, vandre lange ruter, udfordre havets bølger med vandsport eller hive cyklen og løbeskoene med sig. Der er rigtig mange gode muligheder. Og ofte er det også muligt at lave en kombination af det aktive og det afslappende, således kroppen også får mulighed for at følge med.

Lufthavn

Find en ferie med masser af sjov motion for hele familien online 

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Og vil du også gerne snart på en ferie, hvor du får lidt sved på panden og derfor ikke føler dig helt dvask, når du er hjemme igen? Så bør du tage et kig online, hvor du finder masser af inspiration til sjov motion i udlandet. Og det er lige meget, om du leder efter en ferie for dig selv eller en, hvor du skal have hele familien med dig. Det er således også muligt at finde en aktiv ferie online, som egner sig til de helt små. Tag et kig allerede i dag og vær klar til at støve passet af i morgen.

Bagage

Hav styr på reglerne for håndbagagen før du skal afsted

Når du har bestilt ferien, er det bare med at få pakket kufferten, så du snart kan høre lyden af de rullende hjul på vej mod lufthavnen. Men hvordan er det nu lige, reglerne er? Der er mange, der konstant bliver i tvivl, når de skal til at pakke deres håndbagage, for her er der ofte en hel del regler, der gør sig gældende. Det er for eksempel noget, der er relevant, når det kommer til de væsker, som man tager med sig. For det er vigtigt ikke at overskride den grænse, hvis altså ikke man vil risikere at miste nogle af sine parfumer for eksempel – og det vil jo være ærgerligt.

Læs mere om de væsker du må have med online
Derfor skal du være opmærksom på, at du kun må have væsker med i maks. 100 ml beholdere, og i alt må du kun have 1 l med dig. Det hele skal desuden kunne være i en flypose. Er det noget, som du gerne lige vil læse lidt mere om, inden du skal afsted på din ferie med masser af sjov motion? Så læs mere på Cosmos. Som generelt er en gennemsigtig plasticpose med mulighed for lukning.