dd33

Fitness er en af de største trends, vi har set i det sidste årti. Antallet af fitness-gængere såvel som antallet af fitnesscentre er mangedoblet inden for de seneste år. Ligeledes flyder de sociale medier over med videoer og billeder fra fitnesscentrene. 

På den måde har fitnessbølgen også været med til at gøre nogle bestemte personer enormt populære og rige og disse personer inspirerer dagligt endnu flere helt almindelige folk til at begynde at interessere sig for træning og fitness. 

Desværre er det ikke alle der har lige stort held med at kunne leve af de penge de tjener på reklamerer for deres fitness-instagram- eller snapchat. Heldigvis findes der andre gode råd til at hjælpe dig på vej, og hvis det ikke lykkes for dig at blive økonomisk stabil gennem reklame-penge for dine sociale medie-kontoer, så findes der andre smarte måder, hvor du kan tjene penge, mens du træner.

kryptovaluta

Indtægt gennem de sociale medier

Både Instagram og Youtube er efterhånden anerkendte midler til at tjene penge på. Mange unge mennesker baserer hele deres indtægt på det indhold, de lægger ud på sociale medier som disse. Indtægterne kommer typisk gennem reklame-penge, så for at tjene penge på denne facon, skal du være parat til at reklamere for brands, der ønsker at du reklamerer for dem. Det er naturligvis i orden at være kritisk og sige nej, men i starten er det bedst at tage, hvad du kan få af reklame økonomisk set.

For at få en vellykket konto på de sociale medier, der også fungerer som en indtægt, er det helt centralt at du er ferm på det medie, du vil benytte dig af. Det vil sige, at du skal være aktiv hver eneste dag i mere end blot et hurtigt kvarter. Du er nødt til at være klar over, hvad der rør sig på dit medie, og du er også nødt til at være klar over, hvordan andre, der er i gang med det samme projekt som dig, bærer sig ad. 

Dermed ikke sagt, at du skal forsøge at efterligne, hvad de gør. De sociale medier handler i høj grad om en form for online identitet, der kan sammenlignes med “egentlig identitet” idet, at den er unik og personbundet. Du skal altså fokusere på at formidle din egen online identitet.

Styrketræning

Automatisk indtægt

Automatiske indtægter er en ny dille, der er blevet enormt udbredt i takt med at internettet har skabt nye forretningsmuligheder. Mange mennesker benytter sig af disse indtægter, hvis de har en hobby, der tager meget af deres hverdag, således at de ikke har tid til et ni-til-fem-arbejde. 

For eksempel benytter mange sig af at reklamere for bestemte produkter på store købs-hjemmesider. De får af hjemmesiden et link, som deres følgere kan benytte sig af og hvis en af følgerne følger linket og køber et hvilket som helst produkt inden for en bestemt tidsgrænse, så får disse mennesker en procentdel af det beløb, som hjemmesiden har tjent på købet. 

En anden god ide kunne være at investere i kryptovaluta. Investeringer er generelt en smart måde at tjene penge på over tid. Det kræver indsigt og opmærksomhed at investere succesrigt, men hvis du gør det med omhu, er du ret sikker på at kunne tjene en god sjat på det. Kryptovaluta har i et par år været kongen over alle investeringsmuligheder som følge af dens enorme popularitet.