dd33

Design jeres helt egen medalje

Det skal være sjovt at dyrke motion. Til sjov motion hører sjove, flotte, dekorative og mindeværdige præmier. En måde at markere et flot udført resultat er en fin medalje. Er du medlem af en forening eller klub, hvor I ønsker at uddele fine medaljer, så kan I lave jeres helt egne. Når I vælger at lave jeres eget motiv på medaljer, kan I spændt vente på resultatet og med glæde se lige præcis jeres klublogo og tekst på den endelige medalje. Det giver jeres klub ikke mindst begivenheden en helt særligt og mindeværdigt præg. Deltagerne får et minde fra dagen, som vil pryde rundt om deres hals resten af dagen. Når dagen er slut er medaljen skabt til at tage med hjem og hænge op på væggen eller lægge på præmiehylden. 

God til alle aldersgrupper 

Både store og små bliver glade og stolte, når de får en medalje rundt om halsen. Mange har set deres store idoler få en medalje om halsen til store sportsbegivenheder. Så har man har siddet derhjemme og heppet på sit store idol. Derfor giver det en særlig stolthed selv at modtage sådan en medalje, efter man har gennemført et løb, en konkurrence eller deltaget i et stævne. 

Med en træmedalje bliver der ikke gjort forskel på, om man får guld, sølv eller bronze. Her er alle lige, og det er oplagt at bruge en sådan medalje som deltagerbelønninger. De har et flot bæredygtigt look og kan laves lige efter jeres logo. 

Årlige sportsbegivenheder

Mange klubber og foreninger afholder årlige stævner, afslutninger og lignende. Her kan en medalje være en flot gave til de deltagende. 

Træmedaljer – en ny og mere klimavenlig type medalje 

Medaljer af træ ses mere og mere i brug ved forskellige sportsarrangementer. Det er et godt alternativ til den mere traditionelle medalje af metal. Ved at vælge træ får I også en lettere medalje om halsen. Med en specialdesignet medalje lavet lige til jeres formål er I sikre på at få glade deltagere. 

Hvordan laves de? 

Jeres motiv brændes på medaljerne med laser. Båndet rundt om kan laves af et særligt holdbart materiale af papir. Dette kan printes med de farver, I ønsker. Ved at tilføje jeres eget logo og/eller tekst på båndet, kan I her få mere bevidsthed om jeres klub eller forening. Eller hvad med at tilføje sponsornavne og dermed få lidt ekstra hjælp til finansieringen?