dd33

Baltimore Ravens har gjort Tucker til ligaens bedst betalte kicker med en ny fire-årig kontraktforlængelse.

29-årige Justin Tucker har kun optrådt for Ravens gennem sin flotte karriere, og sådan skal det fortsætte lidt endnu. Det står klart, efter at kickeren har indgået en kontraktforlængelse af fire års varighed og til en værdi af 23,05 millioner dollar, ifølge nfl.com.

Det er det største beløb, der nogensinde er indgået aftale omkring med en kicker.

Amerikaneren får en årsløn på 5,76 millioner dollar, og han overhaler store navne som Stephan Gostkowski fra New England Patriots og Graham Gano, der begge har en årsløn på 4,25 millioner dollar.

Kickeren opnåede sin tredje udtagelse til All Stars holdet i 2018 efter at have sat 35 ud af 39 field goals. Han har sat alle sine 242 ekstra point-forsøg bortset fra et enkelt. Ifølge nfl.com har den voldsomme kontraktforlængelse og lønstigning påvirket veteranen Robbie Gould, der har indleveret en transferforespørgsel.

Justin Tucker fik debut for Ravens tilbage i 2012 og har leveret på et højt niveau i NFL lige siden. Han spillede college football på University of Texas, hvorfra han blev signet af Ravens. Han har ramt indenfor stængerne i 90 procent af sine field goal-forsøg, hvilket er NFL-rekord.

american football