dd33

Er du kommet med på golfbølgen, eller forbinder du stadig golf med gamle mænd i kiksede shorts og ternede strømper? Golf kan være en sjov sport for hele familien. Men det kan også være en seriøs vinder-sport, hvor de mindste detaljer i udstyr, evner og vindretning afgør udfaldet. Og så kan golf tage dig med til nogle af jordens smukkeste, koldeste og varmeste steder, hvor du finder nogle af de mest udfordrende baner.

Er golf en familiesport?

Det korte svar er ja. Du kan sagtens tage hele familien med på golfbanen og få god og sjov motion sammen. Udfordringerne med at ramme bolden helt rigtigt og glæden, når det lykkes, er ikke forbeholdt de voksne. Børnene skal selvfølgelig have en vis alder, før de rigtigt kan være med, men selv for de mindste findes der masser af børneudstyr, så I kan øve jer hjemme i haven. I kan også starte med at besøge mini-golfbaner og få den første fornemmelse af spillet.

Det kan være en god ide at have en smule øvelse, inden man bevæger sig ud på de rigtige golfbaner. Ellers kan spillet hurtigt blive en frustrerende oplevelse. Men der er også rig mulighed for at øve sig, både hjemme i haven, på mini-golfbaner og på træningsbaner, hvor man kan øve sit drive, inden man går på green. Hvis børnene først får smag for spillet, kan I bruge mange gode timer sammen på golfbanen.

Når du spiller for at vinde

For nogen er golf dog slet ikke for sjov. Som med al anden sport spiller du selvfølgelig for at vinde. Så når du tager kammerater eller veninder med på golfbanen, er det for at give dem et ordentligt lag tæsk. Med en præcisionssport som golf, gør dit udstyr en forskel. Udøver øvelse, øvelse og øvelse, hjælper det at have golftasken fyldt op med kvalitetsudstyr.

Når det kommer til golfbolde, er det dog ikke nødvendigvis prisen, der gør forskellen. Her er det vigtigere, at du træner med den samme type bold. Hver gang. Boldene reagerer nemlig meget forskelligt, særligt helt tæt på hullet, hvor præcisionen skal være i top. Du kan blive klogere på de forskellige boldes kendetegn med en golfbolde test. Find den helt rigtige bold for dig, og hold fast ved den.

Verden rundt med golf

Golf er blevet populært i stort set hele verden. Derfor kan du finde golfbaner på alle kontinenter og i de fleste lande. Nogle af de mest udfordrende baner finder du på de smukkeste steder i verden. Golf har i mange år været en prestige-sport, forbeholdt de rige og berømte. Derfor har mange af verdens golfklubber haft midler til at opkøbe fantastiske lokationer og skabe golfbaner med de mest imponerende udsigter. Derudover finder du ofte luksushoteller og -resorter i forbindelse med golfbanerne. Så hvis du for alvor vil forkæle dig selv, kan du kombinere din passion for golf med oplevelser i særklasse.

Du kan også udfordre dig selv på de mest usædvanlige golfbaner i verden. Prøv for eksempel is-golf i Grønland, eller spil en runde på den varmeste golfbane i verden i Death Valley, Californien. Hvad enten du spiller for sjov eller for alvor, kan du lade dit konkurrence-gen og din eventyrlyst tage dig jorden rundt. De smukkeste, de koldeste og de varmeste golfoplevelser venter på dig derude. Du kan også finde de mest udfordrende baner med vilde dyr, sindssyge højdeforskelle eller hvad med levende hajer? Om du rejser på første klasse eller ej, kan du godt forberede dig på oplevelser for livet.