dd33

Dette indhold er sponsoreret

Adventure golf er en sjov aktivitet, som alle kan nyde. Uanset om du spiller med venner, familie eller på arbejdet – det er en god måde at tilbringe tid sammen på.

Adventure golf handler ikke kun om selve spillet; det handler i lige så høj grad om social interaktion mellem de involverede personer. Tag derfor lidt snacks med dig, sænk tempoet og fokuser mere på hyggen end resultatet – det vil helt sikkert gøre din adventure golf-oplevelse endnu bedre! Hvis du ønsker at prøve adventure golf i Jylland, kan du med fordel tage et kig på adventure-park.dk.

Hvad er adventure golf?

Adventure golf er en aktivitet, der kræver, at man er to eller flere spillere. Hver spiller har en bold og en kølle, og man skal bruge køllen til at slå bolden gennem en bane med forhindringer, til bolden til sidst slås i et lille hul i banen.

Mange kender dette spil som minigolf, og adventure er da også en afart af minigolf. Dog foregår spillet på en større bane, hvor der er flere forhindringer. Mens minigolf ofte er korte baner, har adventure golf altså større afstande og mere udfordrende baner.

Hvordan kommer man i gang med at spille adventure golf?

Adventure golf er et spil, som alle kan være med i, uanset alder eller fysisk formåen. Før man kommer i gang med at spille adventure golf, skal man først finde det rette sted. Der findes flere forskellige steder, hvor man kan spille adventure golf.

Udover at finde det rette sted til at spille adventure golf kræver det ingen særlig forberedelse, da alle de nødvendige redskaber vil være på stedet – det eneste, man skal have klar, er konkurrencegenet og det gode humør.

Motion bør også være sjovt

Motion behøver ikke at være hårdt eller at gøre ondt for at være effektivt. Ofte kan det være lettere at dyrke motion, hvis man gør det, samtidig med at man har det sjovt. Det er adventure golf et godt eksemepel på. Selvom det umiddelbart bare virker som en hyggelig aktivitet sammen med venner eller familie, så får man faktisk bevæget sig en hel del – uden man opdager det. Dermed kan adventure golf være en god måde at få noget motion og luft på, samtidig med at man har det sjovt.

Hos Adventure Park foregår spillet på et tidligere landbrug, hvor der både er forhindringer såsom vand, bunkere og store sten. Her er der desuden også mulighed for at leje en ferielejlighed, så man kan tage et længere ophold på stedet og afprøve nogle af stedets andre aktiviteter, der ligesom adventure golf er en god måde at kombinere socialt samvær med sjov motion.