dd33

Er man ikke vant til at røre sig kan det af og til virke uoverskueligt at skulle i gang. Det kan være meget uoverskueligt, at man pludseligt skal i gang med at motionere. Det er i hvert fald sådan man har det i hovedet. Man tror, at det er et stort arbejde at motionere. Måske tror man endda, at det er noget, man slet ikke kan finde ud af. Det er dog ikke tilfældet. 

For alle kan finde ud af at lave en form for motion. Og det er klart, at det er ikke alle former for motion, der passer godt til alle. Der er dem, der er vilde med at få pulsen op med andre. På samme måder er der også dem, der bedst kan lide at være alene når de får pulsen op. 

meditationsoevelse

Yoga kan være roligt og afslappende

Er du vild med at hoppe og danse kan det være, at din motionsform er en form for dans. Der findes mange træningscentre, som tilbyder diverse former for dans. Her kan du hoppe og danse, som du vil, og det er en skøn måde at få pulsen op på. Samtidig med, at du får pulsen op vil du også opleve, at du har det sjovt. Og det er den bedste måde at dyrke motion på. For bliver det en stor pligt, kan man slet ikke nyde det lige så meget. 

En ting du dog også sagtens kan gøre er at starte til en form for motion, der har udstræk som primære fokus. Her er især yoga rigtig populært. Det er en form for motion, hvor du strækker kroppens muskler ud samtidig med, at du styrker din krop. 

De første gange kan det være meget hårdt at udføre de forskellige yogaøvelser. Med tiden vil det dog blive langt nemmere. De fleste har ikke så meget lyst til at tage tilbage til yoga efter første gang, de har været afsted. Når de første har været der et par gange, er de dog helt afhængige af det. Derfor er det vigtigt, at man holder ved og ikke giver for hurtigt op. 

Katteposition

Kombiner udstræk med pulstræning

Man får ikke pulsen så meget op, når man dyrker yoga. Det betyder dog ikke, at det ikke er hårdt. For når du ligger på gulvet og bruger musklerne, skal du nok få varmen. Det er dog en god ide at kombinere yogaøvelser med en form for cardio træning. Det vil sige en form for træning, hvor du får pulsen op. 

Kan du lide at cykle eller løbe, er det oplagt at gøre det et par gange om ugen. Samtidig kan du gå til yoga. På den måde får du det bedste ud af motion, og det vil din krop elske dig meget højt for.